The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Атлетико-08.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η ίντριγκα εξακολουθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο οξεία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μπροστά, αλλά μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Σάββατο κιόλας στο Καμπ Νόου θα παίξουν οι «μπλαουγκράνα» και «στρωματάδες». Ο ηττημένος, από πολλές απόψεις, θα χάσει τις πιθανότητες για τίτλο. Ποιος θα κερδίσει τόσο σημαντική νίκη;

Η ίδια η Μπαρτσελόνα φταίει που δεν είναι πρώτη

Οι Καταλανοί την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται, περίμεναν το λάθος του ηγέτη. Έμεινε μόνο να κερδίσουν τον αναβληθέντα αγώνα, την περασμένη Πέμπτη, με τη Γρανάδα. Αλλά ήταν σαν να κάηκαν, διακόπτοντας το νικηφόρο τους σερί στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, ο Μέσι από τη μεταβίβαση του Γκρίζμαν αρκετά γρήγορα, στο 23ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. Αλλά οι «ναθαρίες» κατάφεραν να απαντήσουν με δύο δικά τους γκολ μετά το διάλειμμα, στο τέλος κέρδισαν κιόλας τον αγώνα. Υπήρχαν επίσης ορισμένα προβλήματα με τη Βαλένθια: οι «νυχτερίδες» όχι μόνο κρατούσαν το φαβορί, αλλά και άνοιξαν το σκορ στο 50ο λεπτό. Αλλά εκεί η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-2: ο Μέσι σκόραρε ένα άλλο γκολ, ενώ ο Γκριέζμαν είχε το διπλό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προς το παρόν τυχερή

Οι «στρωματάδες» κατάφεραν να σπαταλήσουν το τεράστιο πλεονέκτημά τους. Αλλά τη στιγμή, που φαινόταν ότι ο ηγέτης της Πριμέρα θα άλλαζε οριστικά, οι μεγάλοι αντίπαλοι απάντησαν με τα λάθη τους. Πρώτα η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε δύο φορές ισοπαλίες τον Απρίλιο στους αγώνες που ήταν φαβορί. Και πριν από μια εβδομάδα, όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά και έχασε η Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής ο Diego Simeone και οι παίκτες του το εκμεταλλεύονται. Μετά την ήττα από την Αθλέτικ, η οποία έγινε σχεδόν μοιραία, κατάφεραν να κερδίσουν εναντίον της Έλτσε. Ήδη στο 23ο λεπτό ο Llorente κατάφερε να σκοράρει εναντίον των «πράσινου ριγέ», έμεινε το μοναδικό γκολ. Αλλά άλλο είναι να κερδίσει 3 βαθμούς στην έδρα του νεοεισερχόμενου της La Liga, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Τώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να αποδείξει το δικαίωμα να παραμείνει ηγέτης στην έδρα άμεσου ανταγωνιστή. Και ακόμη και η ισοπαλία δεν ικανοποιήσει τους «στρωματάδες», μπορεί να την εκμεταλλευτεί ο τρίτος διεκδικητής, Ρεάλ Μαδρίτης.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο έχει μάθει να παίζει καλά με τη Μπαρτσελόνα. Το 2020 οι «στρωματάδες» κέρδισαν το Σούπερ Καπ και έπειτα σημείωσαν 4 από τους 6 πιθανούς βαθμούς στην Πριμέρα : 2-2 το καλοκαίρι στο Καμπ Νόου και 1-0 τον Νοέμβριο στο Wanda Metropolitano.

Πρόβλεψη

Φυσικά, υπό κανονικές συνθήκες, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είχε παίξει αμυντικά. Αλλά τώρα είναι σημαντικό να κερδίσει και, επομένως, πρέπει να επιτεθεί. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *