The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Леганес-16.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στις 30 Ιουνίου Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα ευχαριστήσει τους θαυμαστές του με τρεις αγώνες ταυτόχρονα. Το κεντρικό, φυσικά, θα είναι το ματς Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης. Βεβαίως, ετοιμάσαμε τη δική μας εκδοχή της πρόβλεψης για αυτήν την κορυφαία μονομαχία.

Η Μπάρτσα απομακρύνεται από τον τίτλο

Για την καταλανική ομάδα η περίοδος μετά την καραντίνα δεν είναι η ευκολότερη. Κατάφεραν να νικήσουν τη Μαγιόρκα και τη Λεγκάνες μετά την επανεκκίνηση, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησαν τα προβλήματα, ισοπαλία με τη Σεβίλλη – 0:0, βασανισμένη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο – 1:1. Και στον τελευταίο γύρο οι Καταλανοί έχασαν εντελώς πόντους με την Θέλτα Βίγκο, που αγωνίζεται για επιβίωση – 2:2. Η τελευταία ισοπαλία προκάλεσε σύγκρουση μεταξύ του προπονητή και των παικτών, οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με την τακτική του παιχνιδιού, η οποία δεν φέρνει αποτελέσματα. Η Μπαρτσελόνα παραμένει δεύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά ήδη πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο βαθμούς. Οι Καταλανοί υπό τον Κίκε Σετιέν δεν φαίνονταν ποτέ εύκολα, οπότε το ζήτημα της αλλαγής του προπονητή είναι αρκετά σχετικό.

Η Ατλέτικο παίζει με το δικό της στυλ

Οι στρωματάδες δεν διεκδικούν τον τίτλο, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Ατλέτικο έφερε τον πρώτο αγώνα ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά την οποία σημείωσε 4 συνεχόμενες νίκες. Οι πρόσφατες επιτυχίες επέτρεψαν στον σύλλογο να ανέβει στην τρίτη θέση και να έχουν 4 βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Σεβίλλη. Η ομάδα άρχισε να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα στην επίθεση, αλλά μέχρι στιγμής ο Diego Simeone δεν έχει αλλάξει το στυλ του, έτσι οι στρωματάδες σπάνια σκοράρουν πολύ.

Προσωπικές συναντήσεις

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές, η Μπάρτσα κατάφερε να πιέσει τον αντίπαλο στο πλαίσιο του Πριμέρα Ντιβισιόν εκτός έδρας – 1:0, το μοναδικό γκολ είναι στον λογαριασμό του Μέσι, που σκόραρε στο 86ο λεπτό. Οι σύλλογοι έπαιξαν επίσης στους ημιτελικούς του μίνι τουρνουά για το Ισπανικό Σούπερ Καπ. Η Μπάρτσα τότε φαινόταν καλύτερη και ήταν κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος απέτυχε, χάνοντας με σκορ 2:3.

Πρόβλεψη

Χωρίς αμφιβολία μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη δύο ισχυρών συλλόγων. Οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν για κάποιο λόγο την Μπάρτσα, αν και η φόρμα των Καταλανών θέτει ερωτήματα. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Οι στρωματάδες δεν θα αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού τους, ακόμα κι αν έχουν στη σύνθεσή τους πολλούς δυνατούς επιθετικούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *