The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 04: Divock Origi of Liverpool battles for possession with Yerry Mina of Everton during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on December 04, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Σούπερ Καπ Ισπανίας

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κινγκ Αμπντουλάχ Σπορτς Σίτι

Στην Ισπανία, έχοντας ολοκληρώσει τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, η Πριμέρα Ντιβισιόν μπαίνει ξανά στις σκιές, τώρα θα παίξουν το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Και οι διοργανωτές έκαναν το τουρνουά ασυνήθιστο, τόσο από την άποψη του χρόνου (όχι το καλοκαίρι, αλλά στα μέσα Ιανουαρίου), όσο και στο τόπο – στη Μέση Ανατολή. Και, το πιο σημαντικό, οι κανόνες αλλάζουν, και όλα θα ξεκινήσουν με τη μονομαχία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποιος θα προκριθεί; Και ποιος γενικώς σκοπεύει να νικήσει σε αυτό το τουρνουά; Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον μεγάλο αγώνα στις 9 Ιανουαρίου 2020.

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει μόνο 1 αγώνα από τους 4 τελευταίους

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται να πλησιάζει σιγά-σιγά την αλλαγή του προπονητή το καλοκαίρι. Υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για το στυλ του παιχνιδιού που καλλιεργεί σε «περισσότερο από ένα κλαμπ» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ειδικά αφού μετατράπηκε σε αποτυχίες στο Champions League. Αλλά τουλάχιστον οι Καταλανοί συνέχισαν να βασιλεύουν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αν και κυρίως χάρη στον «παράγοντα Μέσι». Αλλά τώρα κινδυνεύει κι αυτό. Πρώτα δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Ρεάλ Σοσοεδάδ, αλλά η «Μαδρίτη» ανταπέδωσε στη Βαλένθια. Στη συνέχεια υπήρχε το εντός έδρας «Classico» με το τελικό 0-0 και αξιοσημείωτο χάντικαπ της Ρεάλ. Τελικά οι «μαρέγκες» έκαναν λάθος, ωστόσο, «χαρίζοντας» την ηγεσία στον αντίπαλο. Αλλά αμέσως μετά τις διακοπές η Μπαρτσελόνα ανταπέδωσε, δεν κέρδισε το ντέρμπι ενάντια στην Εσπανιόλ, ο γείτονας, ο οποίος βρίσκεται στη τελευταία θέση με δέκα βαθμούς, ισοφάρισε στο 88ο λεπτό.

Η Ατλέτικο αρχίζει να συνέρχεται

Οι «στρωματάδες» είχαν πολύ δύσκολο μισό χρόνο και δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι φήμες που κυκλοφόρησαν ξανά ότι ο Σιμεόνε θα απολύθηκε, ή θα φύγει μόνος του. Όμως, ο Ντιέγκο δεν αποσπά την προσοχή του για αυτά, έχει αρκετό πονοκέφαλο με το να στήσει νέα ομάδα σχεδόν από την αρχή. Πολλά δεν έβγαιναν, παρενέβησαν τραυματισμοί. Και μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει να ενισχυθεί η επίθεση, αφού ο Καβανί είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο κιόλας. Αλλά η κατάσταση βελτιώνεται. Στο Champions League η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν, χάρη στις συνηθισμένους άσους με τη σύνδεση των αμυντικών στις 4 Ιανουαρίου κατέστη δυνατή η νίκη επί της Λεβάντε με σκορ 2-1. Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη νίκη των «στρωματάδων» στο πλαίσιο της La Liga, και χάρη σε αυτό κατάφεραν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο στη συνήθη 3η θέση της κατάταξης.

Προηγούμενοι αγώνες

Την 1η Δεκεμβρίου όλα πήγαιναν στη λευκή ισοπαλία στη Μαδρίτη, αλλά στο τέλος για την Μπαρτσελόνα δούλεψε η δέσμη Σουάρες-Μέσι. Αλλά ένας διαφορετικός κανόνας δούλεψε με το παραπάνω: αυτή είναι η πέμπτη προσωπική συνάντηση, όπου, παρά το κύρος, βγαίνει το σύνολο είναι κάτω.

Πρόβλεψη

Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ομάδες θα μπορέσουν ξαφνικά να εκπλήξουν. Επιπλέον, το τουρνουά είναι απίθανο να προκαλέσει αυξημένα κίνητρα στους συλλόγους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,90.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *