The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Атлетик-23.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στον 31ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος θα δούμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνας – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπού μας έχει ήδη αξιολογήσει τις πιθανότητες ανταγωνιστών και έχει προετοιμάσει τη δική του πρόβλεψη.

Η Μπάρτσα έχασε την ηγεσία

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε έντονα μετά την καραντίνα, αυτό διευκολύνθηκε από ένα εύκολο πρόγραμμα, δεν ήταν δύσκολο να νικήσει τη Μαγιόρκα και τη Λεγκάνες. Το πρώτο σοβαρό τεστ ήταν η Σεβίλλη στον τελευταίο γύρο, την οποία δεν μπόρεσε να νικήσει 0:0. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι Καταλανοί ήταν μοιραία άτυχοι, και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Το πιο ενοχλητικό για το Μέσι και τους συμπαίκτες του είναι ότι τους είχε ξεπεράσει η Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα η Μπάρτσα βρίσκεται πίσω από τον κύριο εχθρό λόγω προσωπικών συναντήσεων. Μέχρι το τέλος της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι άλλα 8 παιχνίδια, αλλά εάν οι Μαδριλένιοι τα κερδίσουν, θα γίνουν πρωταθλητές. Στους Καταλανούς μένει μόνο να κερδίσουν, περιμένοντας την αστοχία του αντιπάλου.

Οι Βάσκοι φαίνονται καλά

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τη φετινή σεζόν είναι απίθανο να αγωνιστεί για τη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μέσω του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι ένατη στην κατάταξη, 5 βαθμούς πίσω από τις πρώτες επτά. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να κερδίσει το εισιτήριο για το Europa League, για αυτό ο σύλλογος πρέπει να νικήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου. Οι Βάσκοι είναι σε καλή κατάσταση τώρα και σημείωσαν 5 πόντους σε τρία παιχνίδια μετά την επανεκκίνηση. Στο λογαριασμό τους είναι ισοπαλίες με την Ατλέτικο και την Έιμπαρ, καθώς και μια νίκη στον τελευταίο γύρο εναντίον της Μπέτις. Η επιτυχία αυτής της σεζόν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των τελικών του Κυπέλλου του Βασιλιά.

Προσωπικές συναντήσεις

Εάν πάρετε ολόκληρη την ιστορία των προσωπικών αντιπαραθέσεων, το πλεονέκτημα θα είναι από την πλευρά της Μπαρτσελόνα. Αλλά στους τέσσερις τελευταίους αγώνες παρατηρούμε μια διαφορετική εικόνα, οι Βάσκοι δεν μπορούν να κερδίσουν σε τέσσερις συνεχόμενες μάχες. Αυτή τη σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε δύο φορές την Μπάρτσα εντός έδρας 1:0, στο πρωτάθλημα Ισπανίας και το Κύπελλο της χώρας, και τις δύο φορές το νικηφόρο γκολ σημειώθηκε τα τελευταία λεπτά

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι θυμωμένη με τον εαυτό της για την τελευταία αστοχία, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να νικηθεί στην τάξη. Οι Βάσκοι μπορεί να είναι στη μέση της κατάταξης, αλλά παραμείνουν άβολοι αντίπαλοι. Οι Καταλανοί είναι σε θέση να νικήσουν τους Βάσκους, αλλά σίγουρα όχι συντριπτικά. Θα διαλέξουμε το στοίχημα νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *