The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Inter-24.10

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Καμπ Νόου

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου θα φιλοξενεί την Ίντερ  Μιλάνου. Η κατάσταση στον όμιλο Β είναι τέτοια ώστε οι Καταλανοί και οι Μιλανέζιοι είναι ηγέτες, με μέγιστο αριθμό βαθμών, ενώ η ΠΣΒ και η Τότεναμ μοιράζονται τη τρίτη-τέταρτη θέση με μηδέν βαθμούς στο ενεργητικό. Άραγε, όποιος κερδίσει την επερχόμενη συνάντηση, θα ηγείται στην κατάταξη. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Μπαρτσελόνα ξεκάθαρο φαβορί και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τη γραμμή πονταρίσματος, ακόμα και παρά τον τραυματισμό του Μέσι και την απουσία του στο επερχόμενο παιχνίδι.

Σίγουρη νίκη

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Σεβίλλη στις 20 Οκτωβρίου με σκορ 4:2 και ανέκτησε την ηγεσία στην κατάταξη της La Liga. Επί του παρόντος στο ενεργητικό των Καταλανών υπάρχουν 18 βαθμοί, οι «μπλαουγκράνα» έχουν μία μονάδα χάντικαπ μπροστά στους πιο κοντινούς διώκτες, την Εσπανιόλ και Αλαβές. Στους δύο πρώτους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, εναντίον ΠΣΒ και Τότεναμ, η Μπάρτσα πέτυχε δύο νίκες: 4:0 και 4:2 αντίστοιχα.

Νίκη στο ντέρμπι

Η Ίντερ πετάει στη Βαρκελώνη σε καλή διάθεση, η ομάδα του Μιλάνου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αποδείχθηκε ισχυρότερη από την ομάδα του Gattuso, κερδίζοντας τον ορκισμένο εχθρό στο ντέρμπι του Μιλάνου με σκορ 1:0. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι η νίκη αποδείχθηκε εντελών άξια, τα “φίδια” θα έπρεπε να σκοράρουν στο πρώτο κιόλας μισό, έλλειψη ακρίβειας. Μετά από αυτή τη νίκη η Ίντερ βγήκε στη καθαρή τρίτη θέση στη Σέριε A’ Ιταλίας, πίσω από τη Γιουβέντους έξι βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσα έχει χάσει τον ηγέτη της, αλλά εντός έδρας οι Καταλανοί και χωρίς τον Μέσι είναι σε θέση να κερδίσουν οποιονδήποτε με συντριπτικό σκορ. Η Ίντερ είναι επί του παρόντος δύναμη στην Ευρώπη, αλλά είναι απίθανο οι Ιταλοί να καταφέρουν να κερδίσουν τουλάχιστον ένα βαθμό στο Καμπ Νόου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *