The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Бетис-РеалМадрид-28.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στις 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας του τρίτου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν μεταξύ Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα έχει ήδη προετοιμαστεί από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Μπέτις δεν πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Η Μπέτις είναι από εκείνες τις ομάδες που πρέπει να παλέψουν, τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Προς το παρόν οι «λευκο-πράσινοι» σαφώς δεν έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα στους αγώνες τους, στον πρώτο γύρο σημείωσαν την εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της νέας Μαγιόρκα – 1:1. Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάντιθ η Μπέτις είχε το πλεονέκτημα, αλλά έπαιξε ξανά 1:1. Η ομάδα πρέπει να εργαστεί πάνω στην εφαρμογή, επειδή ήταν πολύ πιθανό να συγκεντρώσει τους μέγιστους βαθμούς στις εναρκτήριες συναντήσεις. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν τη σημαντική μάχη εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένιοι έχουν ήδη χάσει βαθμούς

Από τις «μαρέγκες» δεν περιμένουν μια δυνατή σεζόν, ο Αντσελότι ειδικεύεται περισσότερο στα ευρωπαϊκά κύπελλα και δεν περιμένουμε σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, οι Μαδριλένιοι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα από τα αστέρια αυτό το καλοκαίρι. Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με σιγουριά την Αλαβές εκτός έδρας – 4:1. Η μάχη εναντίον της Λεβάντε αποδείχθηκε επίσης αποτελεσματική, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας – 3:3, ο Junior Vinicius σημείωσε διπλό σε αυτή τη συνάντηση. Τραύματα θα αποτρέψουν πέντε παίκτες να παίξουν. Η αποχώρηση των Ράμος και Βαράν δεν πέρασε χωρίς να αφήσει ίχνος, η ομάδα δέχτηκε 4 γκολ σε δύο ματς όχι στις πιο δυνατές επιθέσεις.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι «μαρέγκες» νίκησαν τον επερχόμενο αντίπαλο εκτός έδρας με σκορ 3:2, ο αγώνας στη Μαδρίτη δεν είχε τέτοια ψυχαγωγία.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι είναι μικρά φαβορί, αν και στην πραγματικότητα θα είναι ένα παιχνίδι τριών αποτελεσμάτων. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το πρότυπο αξιοπιστίας, ενώ η Μπέτις είναι μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Οι ομάδες θα παίξουν πολύ σε αντεπιθέσεις και θα πρέπει να ευχαριστηθούν με τα γκολ που σημειώσουν, διαλέξουμε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι» (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *