The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Осасуна-26.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η Παρασκευή είναι η παραδοσιακή μέρα που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντικαθίστανται από το ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο. Και ιδιαίτερα ενεργά θα ξεκινήσει η ισπανική La Liga. Οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι από τις πρώτες που θα παίξουν θα είναι οι πρωτότυπες ομάδες, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν δείξει 100% αποτέλεσμα, η Μπέτις και η Οσασούνα. Ποια είναι πιο δυνατή τώρα; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Αυγούστου 2022.

Η Μπέτις δείχνει σταθερή πρόοδο υπό τον σημερινό προπονητή

Τα  «αγγούρια» ήταν πάντα μια φιλόδοξη ομάδα. Αλλά για πολύ καιρό δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ωστόσο, ένα μάλλον προφανές βήμα βοήθησε με τη μορφή πρόσκλησης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος με τις μεσαίες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ήδη από τον πρώτο χρόνο δουλειάς, ο Χιλιανός κατάφερε να μπει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Και στη τελευταία σεζόν η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην 5η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, εξάλλου κέρδισαν και το κύπελλο! Είναι σαφές ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Και μέχρι στιγμής ο σύλλογος τα πάει αρκετά καλά. Κατάφεραν να νικήσουν την Έλτσε εντός έδρας με 3-0. Ήταν πιο δύσκολο με τη Μαγιόρκα, αλλά την κέρδισαν και λόγω του ότι ο Μπόρχα Ιγκλέσιας μετέτρεψε και τα δύο πέναλτι.

Η Οσασούνα μπόρεσε να εκπλήξει στην αρχή της σεζόν

Οι «Παμπλονιάνοι» έχουν ήδη δημιουργήσει μια αρκετά σοβαρή φήμη. Αυτός δεν είναι μόνο ο διαβόητος «ισχυρός μεσαίος σύλλογος», αλλά και ένα μάλλον παραδοσιακό παράδειγμα «προπονητικής» ομάδας για την Ισπανία. Ο Yagoba Arrasate έχει φτιάξει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ομάδα που την περασμένη σεζόν, για παράδειγμα, τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στη 10η θέση. Και τώρα, αν κρίνουμε από το δυνατό ξεκίνημα, η Οσασούνα έκανε κάτι παραπάνω. Αυτή η ομάδα ήταν που δημιούργησε μια από τις πρώτες αισθήσεις αυτής της περιόδου, καταφέρνοντας να νικήσει τη Σεβίλλη με 2-1. Και στις 20 Αυγούστου νίκησαν την Κάντιθ εντός έδρας με σκορ των «γκραντμάστερ» 2-0. Εκεί, όμως, οι φιλοξενούμενοι επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κερδίσουν (και να μετατρέψουν!) πέναλτι δύο φορές. Ακόμη και στο 76′ ο Αλαρκόν κατάφερε να πάρει τη 2η “κίτρινη”.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέτις έχει να χάσει από την άνοιξη του 2015, για 9 σερί ματς. Επιπλέον, και οι 5 τελευταίες φορές τα «αγγούρια» πήραν το μέγιστο. Την περασμένη σεζόν ήταν 3-1 και 4-1 υπέρ των ανδρών του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πρόβλεψη

Η Μπέτις φυσικά θα πρέπει να βάλει ως στόχο να κερδίσει για άλλη μια φορά, ευτυχώς βολεύει ο αντίπαλος. Ταυτόχρονα όμως δεν είναι εύκολο, οπότε θα πρέπει να διαλέξετε το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση είναι 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *