The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Οσασούνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Бетис-Осасуна-26.08

Κύπελλο Ισπανίας – Γύρος των 16
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Benito Villamarin (Σεβίλλη)
Στην Ισπανία, το ποδόσφαιρο παίζεται πλέον σχεδόν ασταμάτητα. Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα είναι επίσης φορτωμένο. Αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη η μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα του επόμενου γύρου στο κύπελλο. Και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια είναι η μονομαχία της Μπέτις με την Οσασούνα. Θα τα βγάλουν πέρα οι γηπεδούχοι με αυτόν τον αντίπαλο; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 18 Ιανουαρίου 2023.
Η Μπέτις προσπαθεί να κρατήσει το ρυθμό
Τα «αγγούρια», ή μάλλον η ηγεσία τους, έκαναν ένα πολύ σίγουρο βήμα όταν ο Manuel Pellegrini επέστρεψε στην Ισπανία το 2020. Κατά τη διάρκεια του 1ου έτους δουλειάς, ο Χιλιανός μπόρεσε να επιστρέψει το έργο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον επόμενο κύκλο κατάφερε να φτάσει στα πλέι οφ του Europa League ταυτόχρονα και να ανέβει στην 5η θέση στην Πριμέρα και, το βασικότερο είναι ότι κέρδισαν το κύπελλο – ένα πολυαναμενόμενο τρόπαιο. Τώρα το λογικό επόμενο βήμα θα ήταν η άνοδος στην 4η θέση στην Πριμέρα. Και, παρά την πτώση το φθινόπωρο, υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να το πετύχουν. Βέβαια την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν στο Σούπερ Καπ, όπου σημείωσαν ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, αλλά στη συνέχεια έχασαν στα πέναλτι.
Η Οσασούνα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανές τις φιλοδοξίες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου
Οι «Παμπλονιάνοι» υπό τον Yagoba Arrasat όχι μόνο ανέβηκαν αμέσως στην Πριμέρα, αλλά και με αυτοπεποίθηση εδραιώθηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του «πύργου». Φαινόταν ότι στη νέα περιοδεία θα ήταν δυνατό να φτάσουν σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο – να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το κομμάτι του φθινοπώρου αποδείχθηκε επιτυχημένο, αλλά ήταν απαραίτητο να παραμείνουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο περαιτέρω, και αυτό είναι δύσκολο. Πρώτα σημειώθηκε το 0:2 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετά μόνο 0:0 στην έδρα της Αθλέτικ. Και μόνο τη Μαγιόρκα κατάφεραν να νικήσουν, με ελάχιστο σκορ 1:0. Τι θα γίνει στο κύπελλο; Πριν από αυτό, κέρδιζαν, αλλά οι αντίπαλοι ήταν πολύ βατοί.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Οσασούνα κέρδισε τελευταία φορά το 2014. Ακολούθησαν 9 νίκες της Μπέτις με μία μόνο ισοπαλία.
Πρόβλεψη
Η Μπέτις, αν και πέταξε στη Μέση Ανατολή για το Σούπερ Καπ, είχε περισσότερο χρόνο πριν από τον επερχόμενο αγώνα και φιλοξενεί τον αντίπαλο εντός έδρας. Ποντάρουμε στη νίκη των «αγγουριών» με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *