The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Betis-Barcelona-21.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, Σεβίλλη

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή σεζόν, η ενδεκάδα της Σεβίλλης για πρώτη φορά για αρκετό καιρό αγωνίζεται να προκριθεί στη ζώνη του Europa League, ενώ οι «μπλαουγκράνα» σίγουρα θα κερδίσουν και πάλι το ισπανικό πρωτάθλημα, και γενικώς μπορούν να ευελπιστούν για ένα χατ-τρικ: Πριμέρα Ντιβισιόν, Κύπελλο Ισπανίας, Champions League.

Δύο νίκες

Η Μπέτις στο νέο ημερολογιακό έτος έπαιξε δύο αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες: πάνω από τη Σεβίλλη με σκορ 5:3 εκτός έδρας και εντός έδρας πάνω από τη Λεγανές 3:2. Εκπληκτική αποτελεσματικότητα της ομάδας του Quique Setena, η οποία μετά από αυτές τις δύο νίκες ανέβηκε στην έβδομη θέση στην κατάταξη. Στο ενεργητικό των “λευκό-πράσινων” υπάρχουν είκοσι επτά βαθμοί.

Ηγέτης

Η Μπαρτσελόνα είναι ηγέτης της ισπανικής ελίτ, οι Καταλανοί μετά από 19 γύρους σημείωσαν 51 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι «μπλαουγκράνα» στο τελευταίο μεσοβδόμαδο έχασαν εκτός έδρας από την Εσπανιόλ στο παιχνίδι κυπέλλου. Σε μια εβδομάδα θα παιχτεί ο δεύτερος αγώνας, αλλά σίγουρα η Μπάρτσα δεν είναι πολύ χαρούμενη με αυτό το αποτέλεσμα, ιδίως αυτό αφορά το Lionel Messi, ο οποίος απέτυχε να σκοράρει το πέναλτι στο 62ο λεπτό του παιχνιδιού. Έκτος έδρας η Μπάρτσα στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος έχει εξαιρετικές στατιστικές: +8 =2 -0, η διαφορά τερμάτων είναι 23:5.

Πρόβλεψη

Η Μπέτις είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, η οποία κατά την τρέχουσα περιοδεία παρουσιάζει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στην έδρα της, όμως και η Μπάρτσα είναι πολύ παραγωγική, η ενδεκάδα του Valverde επιθυμεί να πάρει την εκδίκηση για την ήττα από την Εσπανιόλ, η οποία έγινε στα μεσοβδόμαδα και στο καυτό χέρι του ηγέτη του ισπανικού πρωταθλήματος θα πέσει η ομάδα της Σεβίλλης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα + over 2.5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *