The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealBetis-Barcelona-09.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στον 23ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας περιμένουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα από πολλές απόψεις μεταξύ Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Είναι σοβαρή η κρίση στην καταλανική ομάδα; Θα νικήσει ο Σετιέν τον πρώην του σύλλογο; Διαβάστε τη λεπτομερή πρόβλεψη στην ιστοσελίδα μας.

Μεσαία Μπέτις

Τις τελευταίες σεζόν η Μπέτις έχει μάθει τους οπαδούς στο γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται τουλάχιστον για ευρωπαϊκά κύπελλα. Τώρα οι Σεβίλλιοι έχουν σαφώς ύφεση, είναι μόνο 12οι στην κατάταξη, οκτώ βαθμούς πίσω από τις πρώτες έξι ομάδες. Μόνο μια νίκη στις τελευταίες έξι συναντήσεις δείχνει όχι την καλύτερη φόρμα. Στον τελευταίο γύρο η Μπέτις έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με την Είμπαρ 1:1, πριν από αυτό υπήρξε μια εκτός έδρας ήττα από την Χετάφε 1:0. Φαίνεται ότι αυτή τη χρονιά ο σύλλογος θα ικανοποιηθεί με τη θέση στη μέση του τουρνουά, καθώς δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για προφανή πρόοδο. Ο Feddal θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα εξαιτίας της κόκκινης κάρτας, άλλοι τρεις παίκτες τραυματίστηκαν.

Τα μεγάλα προβλήματα των Καταλανών

Αυτός ο αγώνας θα είναι σημαντικός όχι μόνο για τη Μπάρτσα, αλλά κυρίως για τον προπονητή. Στην Μπέτις ο Κικέ Σετιέ έφτιαξε δικό του όνομα ως προπονητή και παρατηρήθηκε από πιο ισχυρά κλαμπ. Τώρα στην Μπαρτσελόνα υπάρχει μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Μέσι και του αθλητικού διευθυντή Αμπιντάλ, ο Αργεντινός θέλει την αλλαγή του προπονητή και της ηγεσίας του συλλόγου, ακόμα και στο γήπεδο φαίνεται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα. Η Μπάρτσα αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας, χάνοντας εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μπιλμπάο με σκορ 1:0, αν και έπαιξε αρκετά καλά για να κερδίσει. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλο και περισσότερο λένε ότι ο Μέσι μπορεί να εγκαταλείψει τους Καταλανούς, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να κάνει φανταστική προσφορά για μισθό των 50 εκατομμυρίων λίρες Αγγλίας το μήνα. Τον επερχόμενο αγώνα λόγω αποκλεισμού θα χάσει ο Πικέ, οι Suarez και Dembele είναι τραυματισμένοι. Μια άλλη αποτυχία μπορεί να οδηγήσει κιόλας τον προπονητή σε απόλυση, με τον οποίο τίποτα δεν βγαίνει μέχρι τώρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές συναντήσεις σημαντικό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε εντός έδρας στον πρώτο γύρο με σκορ 5:2. Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες των ομάδων ήταν πολύ παραγωγικοί, σημείωσαν τουλάχιστον πέντε γκολ.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει απρόβλεπτη μάχη, γι’ αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί η σωστή πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις – Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί σίγουρα θα κυριαρχούν, αλλά αν μπορέσουν να βγάλουν κάτι από αυτό. Το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ φαίνεται ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *