The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-RealBetis-Barcelona-17.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, Σεβίλλη

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, 17 Μαρτίου, στη Σεβίλλη θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 28ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα συναντήσουν οι παίκτες της τοπικής Μπέτις και της Καταλανικής Μπαρτσελόνα, έτσι η μάχη υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Γιατί; Διαβάστε απλώς την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις – Μπαρτσελόνα.

Σκληρή περίοδος για τους “Μπετικούς του Σύμπαντος”

Αυτή τη στιγμή η Μπέτις είναι μόνο στην 8η θέση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, αν και η ομάδα θα μπορούσε να αγωνιστεί για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Το θέμα είναι ότι από τον Φεβρουάριο η ομάδα άρχισε να βώνει παρακμή, που υποστηρίχθηκε από δύσκολο πρόγραμμα. Ως αποτέλεσμα: η ομάδα αποχώρησε από τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, καθώς και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 4 αγώνες η ομάδα του Kike Seten κέρδισε δύο φορές, αλλά και οι δύο ήταν εκτός έδρας – 0:2 με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και 0:1 με τη Θέλτα. Εντός έδρας η ομάδα έχει να κερδίσει στα τελευταία 4 παιχνίδια, αλλά σκοράρει παντού και σε όλους!

Η Μπαρτσελόνα πήρε φόρα ξανά

Ταυτόχρονα, η Μπαρτσελόνα οδηγεί σίγουρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ξεφεύγοντας από την επιδίωξη της Ατλέτικο 7 βαθμούς: 63 έναντι 56. Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο οι Καταλανοί γνώρισαν μια παρακμή, η οποία είχε ήδη περάσει σαφώς. Έτσι, η ενδεκάδα του Βαλδέρδε κέρδισε τους τελευταίους 5 αγώνες, τους τελευταίους 2 συντριπτικά: 3:1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο και 5:1 τη Λυών. Και εκτός έδρας η απόδοση των “μπλαουγκράνα” είναι πολύ καλή, ο σύλλογος κέρδισε τους τελευταίους τρεις αγώνες με συνολικό σκορ 8:2. Έτσι λοιπόν ο Μεσι και οι εταίροι πήραν φόρα για τα καλά και είναι έτοιμοι να «σκίσουν» τους πάντες…

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα ξεπερνά την Μπέτις από κάθε άποψη, οπότε μην περιμένετε ίσο παιχνίδι. Επιπλέον, οι “Μπετικοί του Σύμπαντος” απέχει πολύ από την καλύτερή της φόρμα, ενώ οι “μπλαουγκράνα” είναι ώριμοι. Έτσι πρέπει σίγουρα να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *