The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 04: (BILD OUT) Abde Ezzalzouli of FC Barcelona, Alex Moreno of Real Betis, Sergio Canales of Real Betis and Guido Rodriguez of Real Betis battle for the ball during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Real Betis at Camp Nou on December 4, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Xavi Urgeles/DeFodi Images via Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Μόνο μία συνάντηση έχει προγραμματιστεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν για την Τετάρτη, πρόκειται για αναβληθέντα αγώνα μεταξύ Μπέτις και Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του ιστότοπού μας.
Η Μπέτις παραμένει στο Champions League
Για την Μπέτις η φετινή σεζόν πάει καλά μέχρι στιγμής, αν μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, η ομάδα είναι έκτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, τρεις βαθμούς πίσω από την επιθυμητή τετράδα, ενώ υπάρχει και παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε εκτός έδρας την Χετάφε με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο 86ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Από τις αποτυχίες μπορεί κανείς να σημειώσει την αποχώρηση από το Κύπελλο Ισπανίας στους 16 από την Οσασούνα στη διαδικασία των πέναλτι, οπότε δεν κατέστη δυνατή η υπεράσπιση του τίτλου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες προσωπικού, όλοι είναι υγιείς.
Η Μπάρτσα μεγάλωσε το προβάδισμά της
Οι Καταλανοί δεν εντυπωσιάζουν το τελευταίο διάστημα με θεαματικό παιχνίδι, και θυμίζει περισσότερο την Ατλέτικο, καθώς κερδίζουν νίκες με ρεαλιστικό στυλ. Η Μπάρτσα προηγείται του πρωταθλήματος, έχοντας επεκτείνει το προβάδισμά της από τη δεύτερη Ρεάλ στους πέντε βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Τσάβι νίκησαν εκτός έδρας τη Ζιρόνα με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Πέντρι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Η επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού είναι πιθανό να χάσει ο Ντεμπελέ.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους μία φορά, ήταν μια μεγάλη μάχη στους ημιτελικούς του ισπανικού Σούπερ Καπ, τότε οι σύλλογοι είχαν ισόπαλο αγώνα – 2:2 και στη διαδικασία των πέναλτι ήταν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα.
Πρόβλεψη
Αν και η Μπάρτσα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όλα σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι τόσο φανερά. Η Μπέτις παίζει εντός έδρας και μπορεί να πάρει βαθμούς από τον αρχηγό της Πριμέρα. Δύο ομάδες με κίνητρα θα μπουν στο γήπεδο, οπότε η μάχη θα γίνει σίγουρα σε τροχιά σύγκρουσης. Στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *