The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Λεβερκούζεν: προγνωστικά για στοίχημα

Бетис-Байер-21.10

Europa League Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η Πέμπτη θα προσφέρει πληθώρα αγώνων ποδοσφαίρου για κάθε γούστο. Φυσικά, αυτό δεν είναι πλέον το Champions League, αλλά και σε χαμηλότερο επίπεδο, στο Europa League, θα παίξουν μεταξύ τους στον 3ο γύρο ωραία ζευγάρια. Ας αναδείξουμε ιδιαίτερα το ζευγάρι Μπέτις – Λενερκούζεν. Οι Ισπανοί έναντι των Γερμανών, έχει πάντα αρκετό ενδιαφέρον.

Η Μπέτις αγωνίστηκε για πολύ καιρό στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για να το αγνοήσει τώρα

Τα «αγγούρια» γνωρίζουν πολύ καλά ότι βρίσκονται τώρα στην πυκνή σκιά της γειτονικής και εξαιρετικά μισητής Σεβίλλης. Αλλά είναι επίσης ένα σοβαρό κίνητρο για πρόοδο. Δεν λειτουργεί πάντα, αλλά ο Manuel Pellegrini εργάζεται εδώ για ένα χρόνο κιόλας. Ο πολύ έμπειρος τεχνικός πέτυχε το αποτέλεσμα αμέσως, φέρνοντας νέους παίκτες του στο Europa League. Μέχρι στιγμής οι Ισπανοί έχουν εξαιρετικές στατιστικές εκατό τοις εκατό επιτυχίας εκεί. Έπρεπε να δουλέψουν σκληρά με την Σέλτικ, η οποία έβγαινε μπροστά δύο φορές, αλλά όλα τελείωσαν με 4-3 υπέρ των «Μπετίκος». Μετά κατάφεραν να στριμώξουν την Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη με 3-1.

Η Λεβερκούζεν δίνει ελπίδα ότι τουλάχιστον αυτή η σεζόν θα φέρει επιτυχία

Οι «Ασπιρίνες» έχουν χάσει αρκετά συνεχόμενα χρόνια στο Champions League. Για έναν τόσο φιλόδοξο σύλλογο, είναι ένα πολύ μεγάλο ανεπιτυχές σερί. Για να διορθωθεί αυτό από την Ελβετία στο Λεβερκούζεν το καλοκαίρι προσκλήθηκε ο Georardo Seoane. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά ο τεχνικός στη Γερμανία ξεκίνησε με επιτυχία. Ενώ υπάρχει αγώνας για κορυφαίες θέσεις στη Bundesliga, η Λεβερκούζεν δεν ξεχνάει και το Europa League. Δεν ήταν εύκολο με την Φερεντσβάρος, η οποας, ίσως, χρησιμοποιώντας την υποτίμηση των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ στο Λεβερκούζεν ήδη στο 8ο λεπτό. Αλλά, έχοντας πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε, όπως όλοι είχαν προβλέψει, νίκη. Έπειτε νίκησε συντριπτικά τη Σέλτικ Γλασκώβης, πετυχαίνοντας 4 αναπάντητα γκολ. Ας σημειώσουμε τον νεαρό Florian Wirtz: έχοντας μια υπέροχη σεζόν, ο έφηβος σκόραρε εναντίον καθενός από τους αντιπάλους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέτις σπάνια ανεβαίνει σε διεθνές επίπεδο. Έτσι οι Ισπανοί θα παίξουν με την Μπάγερ για πρώτη φορά.

Πρόβλεψη

Η Μπέτις, μόνο λόγω του γεγονότος ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Benito Villamarine, θεωρείται ονομαστικό φαβορί του ζευγαριού. Αλλά η Λεβερκούζεν είναι επίσης σε καλή φόρμα, οπότε ωραίο φαίνεται εδώ το στοίχημα στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *