The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: προγνωστικά για τον αγώνα

Бетис-Атлетик-29.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022, 8:15 μ.μ.
Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο, η πρόβλεψη για τον αγώνα των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Η Μπέτις στοχεύει στην πρώτη τετράδα
Οι «πράσινολευκοι» είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ισπανία, δεν είναι περίεργο που ο σύλλογος διεκδικεί την πρώτη τετράδα. Η Μπέτις εξακολουθεί να είναι έκτη στο πρωτάθλημα, αν και είναι πίσω από την πρώτη τετράδα μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η ομάδα δείχνει καλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου κέρδισε τον όμιλό της στο Europa League. Έξι φιλικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όπου η ομάδα σημείωσε τέσσερις ήττες, αλλά οι αντίπαλοι ήταν δυνατοί και τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ο σύλλογος έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση
Οι Βάσκοι θέλουν επίσης να παίξουν στο Champions League
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τα πάει καλά αυτή τη σεζόν, τερματίζοντας τέταρτη στη La Liga, αν και οι δύο διώκτες υστερούν μόνο σε πρόσθετα στατιστικά. Οι Βάσκοι είναι γνωστοί για την αδιαλλαξία τους και δεν φοβούνται τα φαβορί. Η ομάδα έπαιξε και φιλικά παιχνίδια, τέσσερα για την ακρίβεια, τα κέρδισε όλα, αν και δεν ήταν όλοι οι αντίπαλοι υψηλού επιπέδου. Επίσης, οι Βάσκοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν επίσημο αγώνα, κέρδισαν εκτός έδρας τη Σεστάο από την τέταρτη κατηγορία, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας. Ένας παίκτης θα χάσει αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμού.
Προσωπικές συναντήσεις
Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε 3:2 και η Μπέτις 1:0.
Πρόβλεψη
Πολύ σημαντική μάχη σε ό,τι αφορά τη θέση στο τουρνουά, καθώς οι αντίπαλοι θα προσεγγίσουν αυτή τη συνάντηση με ισάριθμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι φορείς στοιχημάτων δεν τόλμησαν να προσδιορίσουν το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, κάτι που είναι λογικό, αφού δεν είναι ξεκάθαρες οι ικανότητες των ομάδων. Περιμένουμε ένα απρόβλεπτο ματς και ποντάρουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *