The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Έιμπαρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealBetis-Eibar-04.10b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις – Έιμπαρ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του όγδοου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ασταθής Μπέτις

Λευκό-πράσινοι αυτή τη σεζόν μέχρι τώρα παίζουν καλά μόνο στην έδρα τους, η ομάδα σημείωσε 7 από 8 βαθμούς στο γήπεδο της. Στον τελευταίο γύρο η Μπέτις έπαιξε εκτός έδρας, όπου νικήθηκε συντριπτικά από την Βιγιαρεάλ με 5:1. Αυτό δεν είναι το πρώτο φιάσκο του συλλόγου της Σεβίλλης, επίσης αυτή τη σεζόν υπήρξε μια ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 5:2. Προς το παρόν η Μπέτις είναι ανάμεσα στις ομάδες που καταλαμβάνουν θέσεις από 11 έως 15, υπάρχουν μόνο 3 βαθμοί μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά οι ηγέτες δεν είναι και τόσο μακριά. Η Μπέτις έχει μια ομάδα ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων: Guerrero, Fekir, Juanmi, Kaptum, Canales, όλοι τραυματίστηκαν, η συμμετοχή τους στον αγώνα είναι υπό αμφισβήτηση.

Ισχυρή Έιμπαρ

Για την Έιμπαρ τα πάντα ξεκίνησαν πολύ άσχημα αυτή τη σεζόν, η ομάδα δεν είναι σίγουρα μεγιστάνας, αλλά και δεν θεωρείται αουτσάιντερ. Στους εναρκτήριους πέντε γύρους ο σύλλογος κατάφερε να σημειώσει μόνο δύο βαθμούς. Ο κύριος λόγος για τις αποτυχίες ήταν ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια παίχτηκαν εκτός έδρας. Ενώ τους αγώνες του έκτου και έβδομου γύρου η Έιμπαρ έπαιξε εντός έδρας, κέρδισε και στους δύο. Πρώτα, ο σύλλογος νίκησε την ισχυρή Σεβίλλη εντός έδρας με σκορ 3:2, αν και έχανε 0:2 πριν το ήμισυ του δεύτερου ημιχρόνου. Στον τελευταίο γύρο κέρδισε τρεις βαθμούς στον αγώνα με την Θέλτα 2:0. Η ομάδα δεν έχει ειδικά προβλήματα προσωπικού, μόνο ο αμυντικός Valdes Diaz έχει μυϊκό τραυματισμό.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Αν αναλύσετε προσεκτικά τις προσωπικές συναντήσεις αυτών των αντιπάλων, θα γίνει αμέσως σαφές ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει. Την περασμένη σεζόν η Έιμπαρ κέρδισε 1:0 εντός έδρας, και στη δεύτερη συνάντηση καταγράφηκε ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι πολύ σταθεροί, αλλά έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Η Μπέτις είναι πολύ καλός στην έδρα της, ενώ η Έιμπαρ δεν είναι καθόλου η καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και αν λάβουμε υπόψη τα στατιστικά των προσωπικών συναντήσεων, γίνεται σαφές ότι οι γηπεδούχοι είναι φαβορί του αγώνα. Προτείνουμε να πάρουμε ένα αρκετά αξιόπιστο στοίχημα εδώ, τη νίκη της Μπέτις με χάντικαπ 0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπέτις με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *