The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Бернли-22.06b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας   

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 8:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Στην Αγγλία η σεζόν διεξάγεται τώρα με ένα εξαιρετικά σφιχτό πρόγραμμα. Έτσι, η νέα περιοδεία ξεκινά την Τρίτη. Και το μισό από το πρόγραμμά της πέφτει την Τετάρτη. Ο ηγέτης, Μάντσεστερ Σίτι, ταξιδεύει στην Μπέρνλι. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι «πολίτες» στο Τερφ Μουρ;

Η Μπέρνλι πήρε ένα δύσκολο πρόγραμμα στις αρχές του μήνα

Οι Clarets ήταν από τους τελευταίους που έπαιξαν στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ. Πήγαν επίσκεψη στην Τσέλσι και έχασαν 2 γκολ στο Στάμφορντ Μπριζ. Οι παίκτες του Sean Daish κρατήθηκαν για σχεδόν ένα ημίχρονο, αλλά στο 40ο λεπτό, ο Azpilicueta, ο μακροχρόνιος ηγέτης των «αριστοκρατών», τους έφερε μπροστά. Και στο τέλος ολόκληρη η ίντριγκα τελείωσε από έναν άλλο Ισπανό αμυντικό, τον Αλόνσο. Και τώρα την Μπέρνλι περιμένει μια εξίσου δύσκολη μονομαχία, ενάντια σε έναν άλλον μεγιστάνα. Ευτυχώς, τώρα αποδείχθηκε να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας κερδίσει δύο φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, εναντίον της Λίβερπουλ και της Άστον Βίλα, και επίσης πέρασε στο Κύπελλο τη Φούλαμ ενδιάμεσα. Έτσι, η ήττα δεν ήταν τραγωδία. Και στο Μάντσεστερ δεν είναι απαραίτητο να σκίσει τις φλέβες. Ίσως να δοθεί ξεκούραση στους ηγέτες, στις 6 Φεβρουαρίου θα παίξουν με έναν άμεσο ανταγωνιστή, την Μπράιτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να εδραιωθεί στην 1η θέση

Οι «πολίτες» ξεκίνησε τη νέα σεζόν με δυσκολία. Υπήρξαν πολλά λάθη στην Πρέμιερ Λιγκ, λόγω των οποίων η ομάδα με σύνθεση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων έμεινε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Αλλά οι ανταγωνιστές έχαναν βαθμούς και το χειμώνα πιο συχνά. Ενώ οι «πόλεις», αντίθετα, έχουν τώρα ένα νικηφόρο σερί, το οποίο έχει ήδη φτάσει σε 12 αγώνες σε όλα τα τουρνουά. Και η τελευταία ήττα χρονολογείται από τις 21 Νοεμβρίου, όταν η Τότεναμ κέρδισε 2-0. Όλα αυτά επέτρεψαν την ομάδα να φτάσει στην 1η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Ναι, το Σάββατο με τη μέτρια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όλα περιορίστηκαν σε μια ελάχιστη νίκη, αν και ο Γκάμπριελ Ζεσούς είχε ήδη σκοράρει στο 9ο λεπτό. Αυτό όμως έφερε τους επόμενους 3 βαθμούς. Σημειώστε ότι για άλλη μια φορά, στην αριστερή πλευρά, ο Alexander Zinchenko έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 12 τελευταίες συναντήσεις μόνο μία φορά η Μπέρνλι κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία. Η νίκη των «πολιτών» φτάνει τώρα σε 7 παιχνίδια στη σειρά και μόνο μία φορά ήταν ελάχιστη 1:0. Στον 1ο γύρο ο μεγιστάνας νίκησε 5:0.

Πρόβλεψη

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπέρνλι θα είναι σε θέση να επιβάλει έναν πραγματικό αγώνα στην Σίτι που ανέβασε για καλά ρυθμούς. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *