The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бернли-МанчестерСити-02.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, 5:00 μ.μ.

Τερφ Μουρ

Το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν πλήρως πρωταθλήματα των χωρών του κορυφαίου επιπέδου. Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από παιχνίδια σε επίπεδο αγγλικής Premier League. Η πρωταθλήτρια της χώρας, Μάντσεστερ Σίτι, θα έρθει επίσκεψη στη Μπέρνλι. Η ομάδα του Sean Daish χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς, αλλά θα καταφέρει να τους κερδίσει σε έναν εντός έδρας αγώνα με τον γίγαντα;

Η Μπέρνλι χάνει όλο και περισσότερο τις πιθανότητες επιβίωσης

Από χρόνο σε χρόνο η ομάδα παίζει περίπου το ίδιο ποδόσφαιρο. Αδύναμο ξεκίνημα, θέση στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πάντα κατάφερνε να ανεβάσει ρυθμούς την κατάλληλη στιγμή και να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι ακόμη και τώρα ο Sean Daish είναι σε θέση να δημιουργήσει μια αίσθηση σώζοντας μια απελπιστική χρονιά για τους παίκτες του. Ξεκινώντας από τα τέλη Ιανουαρίου έχασε μόνο μία φορά σε 7 ματς και συγκέντρωσε 10 βαθμούς, πλησιάζοντας στη «σωτήρια» 17η θέση. Δεν έκαναν όμως το αποφασιστικό βήμα, αντίθετα έχασαν «στεγνά» τρεις φορές – όχι μόνο από Λέστερ και Τσέλσι, αλλά και από Μπρέντφορντ. Ως αποτέλεσμα – υποχώρηση στην προτελευταία θέση και θέλουν 4 βαθμούς μέχρι την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χρόνο για αστεία πια

Οι «Πολίτες» πριν από λίγο καιρό με αυτοπεποίθηση προηγούνταν στην Premier League. Και φάνηκε ότι ο σχεδιασμός της υπεράσπισης του τίτλου τους μετατράπηκε σε ένα είδος καθαρά τεχνικού έργου. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν προειδοποιούσε τυχαία τους παίκτες του όλη την ώρα ότι η Λίβερπουλ δεν έπρεπε να υποτιμηθεί. Αλλά δεν τον άκουσαν, ή απλά δεν μπορούσαν να περάσουν τη δύσκολη περίοδο  χωρίς λάθη (πρέπει να παίξουν ακόμα στο Κύπελλο και το Champions League). Στους τελευταίους 7 γύρους το φαβορί κατάφερε να χάσει από την Τότεναμ και δύο φορές σημείωσε ισοπαλία – με τη Σαουθάμπτον τον Ιανουάριο και με την Κρίσταλ Πάλας στον τελευταίο αγώνα. Μετά από εκείνα τα 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, το πλεονέκτημα έναντι των ανδρών του Γιούργκεν Κλοπ μειώθηκε στο ελάχιστο στον 1 βαθμό. Αλλά ούτως ή άλλως, το Blue Moon είναι ακόμα μπροστά, και αν επιδείξουν το 100% αποτέλεσμα στο τέλος, η 1η θέση δεν θα πάει πουθενά.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την πρώτη άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ το 2010, η Μπέρνλι έχει κερδίσει μόνο μία φορά τη Σίτι. Ο σύλλογος από το Μάντσεστερ κέρδισε τις περισσότερες συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων και των 9 τελευταίων αγώνων στη σειρά.

Πρόβλεψη

Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι περιμένουν μόνο τη νίκη της Σίτι. Να θυμάστε όμως ότι οι παίκτες θα επιστρέψουν από τις εθνικές ομάδες, οπότε αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο «under 3,5» (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *