The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι:πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Δεκεμβρίου 2019

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 02:  George Boyd of Burnley controls the ball from Raheem Sterling of Manchester City during the Premier League match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium on January 2, 2017 in Manchester, England.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της Premier League η Μπέρνλι θα συναντηθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 03/12/2019 στις 10:15 μμ. ώρα Μόσχας στο Τερφ Μουρ.

Μπέρνλι

Η Μπέρνλι δεν πέρασε πολύ καλά την περασμένη σεζόν και σ’ αυτή ξεκίνησε πολύ αμφιλεγόμενα, για αυτό το λόγο ο Sean Deich είχε κάθε ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη θέση του προπονητή. Αλλά η ομάδα συνήλθε εγκαίρως και σημείωσε βαθμούς, γι’ αυτό και τώρα καταλαμβάνει την 7η θέση στο πρωτάθλημα. Σε πρόσφατους αγώνες η Μπέρνλι έχασε από την Τσέλσι (2:4) και τη Σέφιλντ (3:0), μετά από αυτό νίκησε την Γουέστ Χαμ (3:0) και την Γουότφορντ (0:3).

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνεται πολύ σταθερό αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βίωσε άσχημα τους τραυματισμούς αμυντικών παικτών, εξαιτίας αυτού έχει ήδη χάσει τρεις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Οι πολίτες έχουν 28 βαθμούς και κατέχουν την τρίτη θέση, πίσω από τη Λέστερ και τη Λίβερπουλ. Στους πρόσφατους αγώνες η νυν πρωταθλήτρια της Αγγλίας έχασε μόνο από τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ (3:1), κερδίζοντας την Άστον Βίλα (3:0), Σαουθάμπτον (2:1) και Τσέλσι (2:1).

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλι παίζει αρκετά καλά αυτή τη σεζόν και έχασε εντός έδρας μόνο από τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Η ομάδα ποντάρει περισσότερο στην επίθεση, εκμεταλλευόμενη το φυσικό πλεονέκτημα των παικτών της. Ως εκ τούτου, θα είναι σε θέση να παλέψουν στην μικρή περιοχή της Σίτι, αν έχουν μπάλα στα πόδια τους. Ας ποντάρουμε κι εμείς στον αριθμό των γκολ, που δε θα πρέπει να είναι πολλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *