The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Брентфорд-Арсенал-13.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Την Παρασκευή, μεταξύ άλλων κορυφαίων πρωταθλημάτων, θα επιστρέψει και η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, κατά παράδοση, τα περισσότερα παιχνίδια εδώ θα διεξαχθούν το Σάββατο. Θα παίξουν επίσης Μπέρνλι και Άρσεναλ. Θα συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί οι «κανονιέρηδες»;

Η Μπέρνλι δεν έχει κερδίσει ακόμα αυτή τη σεζόν

Τα «Claret’s», έχουν ξοδευτεί αρκετά σοβαρά το καλοκαίρι. Αλλά προς το παρόν αυτό δεν έφερε κανένα απτό όφελος, μάλλον το αντίθετο. Φυσικά, δεν περίμεναν κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό από την ομάδα που από καιρό αγωνίζεται για επιβίωση (η 7η θέση ήταν αυτή η εφάπαξ εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα γενικώς). Αλλά μέχρι στιγμής, στο ενεργητικό μπορεί να περιληφθεί το πέρασμα της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ και ισοπαλία με τη Λιντς μετά από 2 ήττες στην αρχή. Τότε ο Μπάμφορντ «έκλεψε» 2 βαθμούς με γκολ στο 86ο λεπτό, αλλά συνολικά το αουτσάιντερ φαινόταν καλό. Ξεκίνησε καλά στο Γκούντισον Παρκ στον τελευταίο γύρο και ο Μι άνοιξε κιόλας το σκορ στο 53ο λεπτό. Αλλά μετά η Έβερτον ανέτρεψε τα πάντα με ένα ισχυρό τμήμα, σκοράροντας τρεις φορές στη σειρά.

Η Άρσεναλ επέκτεινε την αγωνία της υπό τον Μικέλ Αρτέτα

Οι «κανονιέρηδες» είχαν τόσο αδύναμο, ειλικρινά απαίσιο ξεκίνημα που στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου κυκλοφόρησαν φήμες για την άφιξη του Antonio Conte και άλλων πιθανών τεχνικών. Δεν πιστεύω ότι το 6-0 με τη Γουέστ Μπρόμιτς στο Λιγκ Καπ επισκίασε τις αποτυχίες με τη μορφή 3 «ξηρών» ηττών στους εναρκτήριους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ, που «στέφτηκαν» με 0-5 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά προς το παρόν ο Cranke και η διοίκησή του υποστηρίζουν τον νεαρό τεχνικό. Και τελικά κατάφερε να κερδίσει τη νίκη: στις 11 Σεπτεμβρίου οι παίκτες του νίκησαν την Νόριτς. Βέβαια αυτό το 1-0 με έναν νεοφερμένο-αουτσάιντερ ικανοποίησαν μόνο με το σκορ. Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ κατείχε τη μπάλα όχι περισσότερο από τα «καναρίνια» και έχανε τις ευκαιρίες. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 66ο λεπτό. Τουλάχιστον ανέβαλε την παραίτηση του Αρτέτα. Θα ωφελήσει όμως κανέναν άλλο εκτός από τους αντιπάλους του συλλόγου του Λονδίνου;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέρνλι έχει να χάσει τρεις φορές στη σειρά από την Άρσεναλ. Δύο φορές στην έδρα της, έφερε ισοπαλία με τους «κανονιέρηδες», ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο κέρδισαν κόλας τη νίκη στην πρωτεύουσα λόγω του αυτογκόλ του Ομπαμεγιάνγκ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι το φαβορί του ζευγαριού, αλλά η Μπέρνλι είναι πιο δυνατή από τη Νόριτς και ο Σον Ντις ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον Αρτέτα. Περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν (απόδοση – 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *