The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бернли-Тоттенхэм-26.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει ένα θέαμα κάθε μέρα από την Παρασκευή. Η Μπέρνλεϊ και η Τότεναμ θα παίξουν το τελευταίο τους παιχνίδι τη Δευτέρα το απόγευμα. Θα πάρουν βαθμούς οι γηπεδούχοι σε αυτόν τον αγώνα;

Η Μπέρνλεϊ ουσιαστικά κατέστρεψε την αρχή της σεζόν

Η ομάδα αν μπορεί να γράψει κάτι θετικό στο ενεργητικό της είναι  μόνο στο League Cup (εκεί πέρασε και τη Sheffield United και τη Millwall). Το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν ξεκίνησε για την ισχυρή μεσαία ομάδα με 3 ήττες στη σειρά, όχι μόνο από τον Λέστερ (2-4), αλλά και από τη Σαουθάμπτον (0-1) με τη Νιουκάσλ (1-3). Και μόλις πριν από μια εβδομάδα, μετά την παύση για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ο πρώτος βαθμός μπήκε στον «κουμπαρά». Κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, ο Ποουπ έδωσε καλή απόδοση, κάνοντας μισή ντουζίνα των σέιφ. Αλλά μπροστά οι παίκτες του Sean Dish, τις επόμενες εβδομάδες, έχουν ένα μάλλον δύσκολο πρόγραμμα. Έτσι μπορούν να κολλήσουν  ολοκληρωτικά στη ζώνη υποβιβασμού. Είναι πολύ σημαντικό εκεί να αρπάζουν βαθμούς στην έδρα τους, που ανέκαθεν θεωρούταν μια πρόσθετη κάρτα ατού για την Μπέρνλεϊ.

Η Τότεναμ έχει τόσο ατού όσο και αδυναμίες

Οι «σπερς» έχουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι στην επίθεση. Ο Σον και ο Κέιν καταλαβαίνουν τέλεια ο ένας τον άλλον και αλληλεπιδρούν στο γήπεδο. Ένα τέτοιο ντουέτο το φθινόπωρο, ίσως, δεν μπορεί να καυχηθεί κανένα από τα κλαμπ της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και την Ευρώπη στο σύνολό της. Τι αξίζει το πογκρόμ που διοργάνωσε η ομάδα του Λονδίνου στο Old Trafford στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαινόταν ότι η ιστορία θα επαναλαμβανόταν με την Γουέστ Χαμ: μέχρι το 16ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3:0. Όλα πήγαν σε μια σίγουρη νίκη, αλλά και πάλι η Τότεναμ απέτυχε στο τέλος του αγώνα (ο Μπέιλ κατέστρεψε επίσης την πρώτη του επιστροφή, σφάζοντας μια υπέροχη στιγμή). Ως αποτέλεσμα, τα «σφυριά» κατάφεραν να ισοφαρίσουν τα τελευταία 10 λεπτά, ξεκινώντας από το 82ο, η έκβαση του αγώνα 3:3. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «σπερς» έχασαν νίκη εντός έδρας αυτό το φθινόπωρο. Αρκεί να θυμηθούμε 1:1 στις 27 Σεπτεμβρίου σε μονομαχία εναντίον της Νιουκάσλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το γενικό πλεονέκτημα της Τότεναμ είναι πολύ αξιοσημείωτο και στους δύο τομείς. Αλλά η Μπέρνλεϊ έχει να χάσει στο δικό της Μερφ Μουρ εδώ και δύο φορές στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ: 2-1 τον Φεβρουάριο του 2019 και 1-1 τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ πρέπει να βγπει στο γήπεδο θυμωμένη εξαιτίας του λάθους με τη Γουέστ Χαμ. Και είναι απίθανο να παρεμβαίνει ο αγώνας με τη LASK, με μια τέτοια Μπέρνλεϊ μπορε άνετα να νικήσει εκτός έδρας. Ποντάρουμε στους «σπερς» με χάντικαπ -1 με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *