The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-Chelsea-19.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τερφ Μουρ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ Μπέρνλεϊ και Τσέλσι Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, πιστεύουν ότι οι “μπλε” θα κερδίσουν με πιθανότητα 50%. Ωστόσο, με την γραμμή πονταρίσματος μπορούμε και να μη συμφωνήσουμε, δεδομένης της τρέχουσας φόρμας των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν επίσης υψηλά κίνητρα, όπως και οι φιλοξενούμενοι από το Λονδίνο.

Έβδομοι

Μετά από 33 αγώνες στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Μπέρνλεϊ εγκαταστάθηκε στην έβδομη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 52 βαθμοί. Η διαφορά από την 6η θέση στην κατάταξη, που εγγυάται την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι μόλις 2 βαθμούς. Με τη σειρά τους, η διαφορά των “μπορντό” από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λέστερ Σίτι, είναι 9 βαθμούς 5 γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Συνολικά στην έδρας της η Μπέρνλεϊ στο πρωτάθλημα της Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξε 16 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει 7 φορές με 5 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 14:13.

Πέμπτοι

Η Τσέλσι εξακολουθεί να ελπίζει να προκριθεί στην πρώτη τετράδα ισχυρότερων στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, πριν από την προσεχή συνάντηση στο ενεργητικό των «μπλε» υπάρχουν 60 βαθμούς, οι «αριστοκράτες» χάνουν από τη Τότεναμ 7 βαθμούς. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι Λονδρέζοι δύο φορές κατάφεραν να κερδίσουν με 2 ήττες και μία ισοπαλία. Συνολικά εκτός έδρας στο αγγλικό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν η Τσέλσι έπαιξε 16 συναντήσεις και σημείωσε οχτώ νίκες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι χάνει τακτικά γκολ στην εστία της στην τρέχουσα σεζόν, ενώ η Μπέρνλι είναι σε άριστή αγωνιστική κατάσταση, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για την επόμενη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μπέρνλεϊ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *