The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-Newcastle United-26.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Turf Moor“, Μπέρνλεϊ

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολοκλήρωση του 13ου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο θα γίνει με τη μονομαχία μεταξύ Μπέρνλεϊ και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν βγάλει το φαβορί ακόμη, οι “παντογνώστες” πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες να κερδίσουν τον αγώνα. Όσο για την τρέχουσα φόρμα, είναι καλύτερη στις “καρακάξες”, αλλά για τους “ασπρόμαυρους” ο παράγοντας της έδρας έχει μεγάλη σημασία, η ομάδα του Benitez παίζει πολύ πιο σίγουρα στην έδρα της παρά εκτός.

Ο γειτονιάς από κάτω

Η Μπέρνλεϊ και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι γείτονες στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος, οι “καφέ” μετά από 12 παιχνίδια που παίχτηκαν βρίσκονται στην 15η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος με 9 πόντους στο ενεργητικό. Η ομάδα του Ντάιτς είναι κατώτερη από τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ σε δευτερεύοντες δείκτες, η Μπέρνλεϊ έχει διαφορά τέρματος -13, ενώ οι Βόρειοι -6.

Ο γείτονας από πάνω

Η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 14η θέση πριν από τον 13ο γύρο, το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε δύο συνεχόμενες νίκες: 1:0 έναντι στη Γουτφορντ και 2:1 στην Μπόρνμουθ. Επίσης, στον τελευταίο γύρο αγώνων η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έπαιξε 0:0 με τη Σαουθάμπτον και έχασε στην έδρα της από την Μπράιτον 0:1. Συνολικά εκτός έδρας οι “καρακάξες” έπαιξαν πέντε παιχνίδια, στα οποία δεν υπάρχει ούτε μία νίκη με τρία ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 3:5.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να κερδίσει βαθμούς, η ομάδα του Ντάιτς είχε αδύναμη εμφάνιση στην αρχή της σεζόν, λόγω της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ήταν δύσκολο να παίξει σε δύο μέτωπα για αυτή την ομάδα. Τώρα οι γηπεδούχοι μπορούν να επικεντρωθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, τα αποτελέσματα θα πρέπει να βελτιωθούν. Στο ζευγάρι Μπέρνλεϊ – Νιούκασλ Γιουνάιτεντ φαίνεται καλό το στοίχημα στη γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Μπέρνλεϊ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *