The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Μίντλεσμπρο: προγνωστικά για τον αγώνα

Бернли-Ливерпуль-13.02

Β´Κατηγορία Αγγλίας
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Τερφ Μουρ

Το αγγλικό ποδόσφαιρο συλλόγων επέστρεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αν και μόνο στην Τσάμπιονσιπ. Η επόμενη περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή και, ως συνήθως, προγραμματίζει τη μερίδα του λέοντος των συναντήσεων για το Σάββατο. Η Μπέρνλεϊ και η Μίντλεσμπρο θα παίξουν πρώτες. Θα καταφέρουν οι ηγέτες να εδραιώσουν τις θέσεις τους; Οι αναλυτές του site έκαναν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Δεκεμβρίου 2022.
Η Μπέρνλεϊ είναι απίθανο να μείνει στην Τσάμπιονσιπ
Οι «Clarets» κρατήθηκαν από τις προσπάθειες του Sean Daish στην ελίτ κατηγορία της χώρας για αρκετό καιρό. Ωστόσο, την περασμένη σεζόν ο προπονητής, ο οποίος είχε ξεμείνει από ιδέες, απολύθηκε και η ομάδα υποβιβάστηκε ούτως ή άλλως. Ο Βενσάν Κομπανί κλήθηκε να επιστρέψει το έργο στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσο για τον Βέλγο, υπήρξαν ερωτηματικά για τη δουλειά στην Άντερλεχτ. Αλλά η επιστροφή του στην Αγγλία, ήδη σε ρόλο του προπονητή, είναι εξαιρετική. Υπό την ηγεσία του, η Μπέρνλεϊ προηγείται με 12 νίκες στις 22, με μόνο μερικές ήττες. Έτσι, στις 11 Δεκεμβρίου, μετά από ένα μήνα παύσης, σημείωσαν 3:0 με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.
Η Μίντλεσμπρο βελτιώθηκε σημαντικά μετά την αλλαγή προπονητή
Οι «Rivermen» είναι ένα αρκετά φιλόδοξο έργο, το οποίο όχι πολύ καιρό πριν ανέβηκε στην Premier League. Η περσινή σεζόν ήταν σχετικά ψηλή 7η θέση. Αντί όμως να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ομάδα δεν κατάφερε να ξεκινήσει καλά τη νέα σεζόν. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο προπονητής άλλαξε ήδη στα μέσα του φθινοπώρου. Κάλεσαν τον Μάικλ Κάρικ, τον θρυλικό ποδοσφαιριστή που εργάστηκε για μεγάλο διάστημα στο προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχοντας χάσει το ντεμπούτο του, στη συνέχεια ο πρώην μέσος με τους παίκτες του έχασε βαθμούς μόνο με την Μπρίστολ Σίτι, παίζοντας 1-1. Οι υπόλοιποι 4 αγώνες, μεταξύ των οποίων και με τη Λούτον το Σάββατο, έληξαν με νίκες. Αλλά μέχρι στιγμής ο σύλλογος βρίσκεται μόνο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπέρνλεϊ είναι αήττητη σε 4 σερί ματς, εναλλάσσοντας νίκες και ισοπαλίες. Αλλά η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι σύλλογοι ήταν το 2017.
Πρόβλεψη
Η Μπέρνλεϊ θεωρείται το φαβορί. Όμως η Μίντλεσμπρο μπορεί να παλέψει, οπότε καλύτερα να σταματήσει στο «over 2,5 γκολ» μ απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *