The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-ManchesterUnited-28.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Στον 20ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισκεφθεί την Μπέρνλεϊ, ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 28 Δεκεμβρίου.

Η Μπέρνλεϊ δεν έχει καμία φιλοδοξία

Η 12η θέση της Μπέρνλεϊ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλό αποτέλεσμα, επειδή ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατός. Για τους συλλόγους αυτού του επιπέδου το κυριότερο είναι να αποφευχθεί ο αγώνας για επιβίωση, προς το παρόν η ομάδα καταφέρνει πολύ καλά αυτό το στόχο, η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 6 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο η Μπέρνλεϊ έχασε από την Έβερτον 1-0. Η ενδεκάδα του Σον Ντάιτς δεν έχει παίξει ούτε μία φορά ισοπαλία αυτή τη σεζόν στην αρένα της, σημειώνοντας 5 νίκες και 4 απώλειες.

Οι διάβολοι χρειάζονται σταθερότητα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν είχε πολλά προβλήματα, η ομάδα κέρδισε τον όμιλό της στο Europa League χωρίς προβλήματα, παίζοντας κυρίως με τη δεύτερη σύνθεση. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας υπήρχαν σοβαρά προβλήματα, ο Σόλσκιερ ήταν πολύ κοντά στην απόλυση, αν και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Σταδιακά το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» βελτιώνεται, αν και η ομάδα μπορεί να αποτύχει, όπως συνέβη στον προτελευταίο γύρο, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε εκτός έδρας από το προφανές αουτσάιντερ την Γουότφορντ με σκορ 2:0. Στο τελευταίο παιχνίδι η Μάντσεστερ δεν είχε στενοχωρήσει τους οπαδούς της στην boxing day, νικώντας την Νιούκαστλ εντός έδρας με σκορ 4:1. Τώρα η ομάδα είναι η έβδομη στο πρωτάθλημα, μόνο 4 βαθμούς πίσω από την πολυπόθητη τετράδα. Επιτέλους οι τραυματισμένοι αρχίζουν να ανακάμπτουν, βγαίνει για αντικατάσταση ο Πολ Πογκμπά.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις το πλεονέκτημα είναι σίγουρα στην πλευρά της Μάντσεστερ, αλλά η Μπέρνλεϊ κατάφερε να κερδίσει αρκετές φορές βαθμούς από τον περίφημο αντίπαλο. Έτσι ήταν την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να νικήσει εντός έδρας τον αντίπαλο – 2:2, αλλά γιόρτασε νίκη εκτός έδρας – 2:0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι εντυπωσιακή αυτή τη σεζόν στις συναντήσεις εκτός έδρας, αλλά ούτε η Μπέρνλεϊ είναι πρότυπο αξιοπιστίας στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φυσικά φαβορί, αμέσως δωροδοκεί το όνομα του συλλόγου. Δεν μπορούμε να πούμε ότι προτείνεται κάποια πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέρνλεϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πρέπει να συγκεντρωθούν και να φτάσουν στην πρώτη τετράδα, γι’ αυτό στοιχηματίζουμε στην καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *