The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-Liverpool-01.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τερφ Μουρ

Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την πρώτη ημέρα του 2018 στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα παιχτούν πέντε παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπέρνλεϊ και Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, της Λίβερπουλ, οι οποίοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προσπαθούν να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Αλλά και την Μπέρνλι δεν πρέπει να υποτιμάμε, αυτή η ομάδα έχει θέσει ως στόχο να μπει στην κορυφή-7 και να αν συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό επόμενης σεζόν. Πρόσφατα οι “μπορντό” έδωσαν μια πραγματική μάχη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σίγουρα θα αγωνιστούν δυνατά ενάντια στους «κόκκινους».

Αίσθηση

Η Μπέρνλεϊ στην τρέχουσα σεζόν μας εκπλήσσει θετικά. Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Μπέρνλεϊ, μαζί με την Μπράιτον και Χάντερσφιλντ, υπήρχε ένα από τα προφανή αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, αλλά η εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο πάνω στην Τσέλσι έδειξε το πνεύμα της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας για τη σεζόν.

Χρειάζεται το Champions League

Δεν είναι ρεαλιστικό να παλέψει για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας για την Λίβερπουλ, επειδή το αρνητικό χάντικαπ από την Μάντσεστερ Σίτι είναι ήδη πάνω από δέκα βαθμούς, και με κάθε γύρο μόνο γίνεται μεγαλύτερο, έτσι η ομάδα του Κλοπ θα επικεντρωθεί στη μάχη για την κορυφή-4. Οι κύριοι ανταγωνιστές της Λίβερπουλ είναι: Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ. Εκτός έδρας η Λίβερπουλ στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος έπαιξε 10 αγώνες, στους οποίους σημείωσε +5 =3 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 27:20.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ στην έδρα της έχασε μόνο το 30% των αγώνων, ενώ οι “κόκκινοι” έχουν μόλις 50% των νίκες εκτός έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην γηπεδούχος ομάδα, η οποία πάλεψε με όλες τις TOP ομάδες, είναι αρκετά καλή επιλογή.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπέρνλεϊ με χάντικαπ + 1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *