The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бернли-Ливерпуль-13.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Τερφ Μουρ

Η Τρίτη θα είναι αφιερωμένη στις μάχες κυπέλλου, αλλά αυτή την ημέρα θα γίνει μία συνάντηση στην Πρέμιερ Λιγκ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπέρνλεϊ – Λέστερ.

Η Μπέρνλεϊ δίνει ελπίδες στους φιλάθλους

Πριν από λίγους γύρους, λίγοι άνθρωποι πίστευαν στην Μπέρνλεϊ, ο σύλλογος βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας. Πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά, καθώς κατάφερε να σημειώσει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, κάτι που της επέτρεψε να ανέβει στη 18η θέση. Ο σύλλογος εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, θέλει μόνο έναν βαθμό μέχρι την πολυπόθητη 17η θέση, εξάλλου, υπάρχουν ακόμη αγώνες σε σχέση με ορισμένους ανταγωνιστές. Στον τελευταίο γύρο η Μπέρνλεϊ σημείωσε ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας 1:1. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Ανεπιτυχές σερί των «αλεπούδες» κρατάει πολύ

Η Λέστερ στενοχωρεί πολύ αυτή τη σεζόν, οι «αλεπούδες» είναι μόλις 13οι στη βαθμολογία. Από την ομάδα περίμεναν να παλέψει τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά αυτό δεν έγινε. Έχει να κερδίσει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας μόλις δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Στον τελευταίο γύρο έχασε εκτός έδρας από τη Γουλβς με σκορ 1-2. Η Λέστερ μπορεί ακόμα να κερδίσει το Conference League, αυτό θα της επιτρέψει να παίξει στο Europa League. Αυτή την εβδομάδα οι «αλεπούδες» κέρδισαν εκτός έδρας τη Ράντερς με 3-1, κάτι που τους επέτρεψε να προκριθούν στους 16 της διοργάνωσης. Έξι παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι έπαιξαν ένα ωραίο ματς, ο Τζέιμι Βάρντι σημείωσε τρία γκολ, ωστόσο ένα από αυτά ήταν αυτογκόλ. Η Μπέρνλεϊ σκόραρε ακόμη και στο 90+5ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο βίντεο – 2:2 στο τέλος.

Πρόβλεψη

Με βάση το κίνητρο στο τουρνουά, οι γηπεδούχοι χρειάζονται νίκη εδώ, αν και η Λέστερ είναι ελαφρώς υψηλότερη στην κατηγορία. Οι φορείς στοιχημάτων δεν τόλμησαν να ξεχωρίσουν ένα ξεκάθαρο φαβορί, μια τέτοια απόφαση φαίνεται δικαιολογημένη. Περιμένουμε από τις ομάδες να παίξουν για τρία αποτελέσματα, τολμάμε να ποντάρουμε στο 1Χ – οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,57).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *