The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάνικ εναντίον Βικτώρια Πίλσεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Баник-ВикторияПльзень-03.06b

Τσέχικη Λίγκα

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οστράβα, στάδιο Γκοροντσκόι

Την ερχόμενη Τετάρτη η Οστράβα θα φιλοξενήσει τον αγώνα του εικοστού έβδομου γύρου του Τσέχικου Πρωταθλήματος μεταξύ Μπάνικ και Βικτόρια Πλζέν.

Μπάνικ

Η Μπανίκ αγωνίζεται ενεργά για τον τερματισμό στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, τώρα είναι πέμπτη με 40 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:28. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι παίκτες της Οστράβα βρίσκονται σε μια μικρή κρίση. Αυτό αποδεικνύεται από τις πρόσφατες καταστροφές τους στις αναμετρήσεις με Zlin (1:1), Πρίμπραμ (0:0), Μλάντα Μπόλεσλαβ (2:3) και Γιάμπλονετς (1:1). Από τα θετικά –θρίαμβος 2:0 έναντι της Ντιναμό Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε.

Βικτώρια Πίλσεν

Πέντε συνεχόμενες νίκες έναντι των Πρίμπραμ (4:0), Γιάμπλονετς (2:1), Ντιναμό Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (1:0), Σπάρτα (2:1) και Μλάντα Μπόλεσλαβ (7:1) τελικά εδραίωσαν τη Βικτώρια Πίλσεν στη δεύτερη θέση. Στο ενεργητικό της έχει 56 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 54:22. Είναι οκτώ βαθμούς λιγότερο από τον ηγέτη και δεκατρείς περισσότερα από τον πλησιέστερο διώκτη.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια η Βικτώρια Πίλσεν επικρατούσε τακτικά έναντι της Μπάνικ στην έδρα της. Πιστεύω ότι αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί, διότι το επίπεδο των φιλοξενουμένων και η προθυμία τους για επανεκκίνηση είναι πολύ υψηλότερα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Βικτώρια Πίλσεν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *