The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μοναχού εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-Hoffenheim-27.01

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν και Χόφενχαϊμ. Σε αυτό το ζευγάρι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας του Μονάχου, της νυν πρωταθλήτριας της Γερμανίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Χόφενχαϊμ κέρδισε την εντός έδρας νίκη πάνω από τους “κόκκινους”, άραγε η ομάδα του Γιουπ Χάινκες θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ηγέτης

Η Μπάγερν Μοναχού μετά από 19 γύρους της Μπουντεσλίγκα είναι στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 47 βαθμοί, από τον πλησιέστερο διώκτη την Μπάγερν χωρίζουν 16 βαθμοί. Εάν μια τέτοια δυναμική συλλογής βαθμών θα διατηρηθεί περαιτέρω, η ενδεκάδα της  Μπάγερν Μοναχού μπορεί να συγχαρητηθεί με ένα νέο τίτλο στο πρωτάθλημα τον Απρίλιο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος η Μπάγερν κέρδισε 5 φορές, χάνοντας μόνο τρία γκολ.

Φιλοξενούμενη ομάδα

Η Χόφενχαϊμ στην τρέχουσα σεζόν αντιπροσώπευε τη Γερμανία στα προκριματικά του Champions League, αλλά στην επόμενη περιοδεία μάλλον δε θα δούμε την ενδεκάδα του Νάγκελσμαν σε αυτό το τουρνουά. Το θέμα είναι ότι εκτός περιοδείας, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, οι “αγρότες” έχασαν μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες, χωρίς τους οποίους θα είναι πολύ δύσκολο να υπολογίζουν και πάλι την πρόκριση στο TOP-4. Επί του παρόντος, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση στην Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό της Χόφφε υπάρχουν 27 βαθμοί, τέσσερις μονάδες διαφορά ένα την ΡΜ Λειψίας.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν θυμούνται πολύ καλά την ήττα στον πρώτο γύρο από τη Χόφενχαϊμ, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν εκδίκηση από αυτόν τον αντίπαλο. Στο επερχόμενο παιχνίδι το στοίχημα για το φαβορί θέλει να μπει από μόνη της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μοναχού με χάντικαπ -1,5  με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *