The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ 1899: πρόβλεψη για τον αγώνα της 24ης Αυγούστου

BayernMunich-Hoffenheim-24.08

Μπουντεσλίγκα

“Allianz Arena”, Μόναχο

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του εναρκτήριου γύρου της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα είναι η μονομαχία μεταξύ της βασιλεύσας πρωταθλήτριας, Μπάγερν Μονάχου, και της Χόφενχαϊμ. Το ξεκάθαρο φαβορί των εταιρειών στοιχημάτων για τη συνάντηση αυτή υπάρχει το Superclub του Μονάχου, που έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αλλά και οι «αγρότες» είναι καλά προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα, πριν την έναρξη της σεζόν έδειξαν πολύ αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Με το Σούπερ Καπ

Στο τέλος της περασμένης σεζόν η Μπάγερν έχασε το γερμανικό τελικό του Κυπέλλου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά στον αγώνα για το Σούπερ Καπ οι «αετοί» δεν είχαν καμία ευκαιρία επιτυχίας. Οι «κόκκινοι» από το πρώτο λεπτό άδραξαν την πρωτοβουλία, ήδη από 26ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι  σκόραρε δύο φορές, πρώτα με το ασίστ του Kimmih και μετά του Ρόμπεν. Το τελικό σκορ 5:0 υπέρ της Μπάγερν Μονάχους, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άιντραχτ. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου η Μπάγερν έπαιξε εναντίον Ντρόχτερσεν Άσελ, επίσης εκτός έδρας, αλλά νίκησε τον αντίπαλο αρκετά μέτρια, μόνο 1:0.

Προετοιμασία για το Champions League

Η Χόφενχαϊμ προετοιμάζεται όχι μόνο για το πρωτάθλημα της Γερμανίας, αλλά και για τη φάση των ομίλων του Champions League. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες η Χόφε κέρδισε δύο φορές με δύο ισοπαλίες, ισοπαλίες σημειώθηκαν με ΚΠΡ και Έϊμπαρ, σύντριψε τη Κιέβο και Heerenveen. Στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν οι “αγρότες” εντός έδρας νίκησαν την Καϊζερσλάουτερν 6:1. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ενδεκάδα σημείωσε καλή αγωνιστική φόρμα και θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στην πρωταθλήτρια.

Πρόβλεψη

Τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Χόφε έχουν ισχυρότερες γραμμές της επίθεσης, την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στο «Allianz Arena» 5:2, κάτι παρόμοιο μπορεί να αναμένεται και για την επικείμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,75 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *