The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Хоффенхайм-30.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, 4:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Ο επόμενος αγώνας του δέκατου ένατου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Χόφενχαϊμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Μόναχο.

Μπάγερν Μονάχου

Ακόμα και παίζοντας χωρίς σούπερ-προσπάθειες, η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να ηγείται με σιγουριά της κατάταξης με 42 βαθμούς στο ενεργητικό και εξαιρετική διαφορά τερμάτων 53:25. Σημειώνω ότι το νέο έτος ο Rothen έχασε 2:3 μόνο από την Γκλάντμπαχ, νικώντας 5:2 τη Μάιντς, 2:1 τη Φράιμπουργκ, 1:0 την Άουγκσμπουργκ και 4:0 τη Σάλκε.

Χόφενχαϊμ

Ενώ η Χόφενχαϊμ, μετά από συντριπτικές ήττες από τη Φράιμπουργκ (1:3) και την Σάλκε (0:4), συγκεντρώθηκε και έπαιξε τρία επιτυχημένα παιχνίδια στη σειρά εναντίον της Αρμίνια (0:0), της Χέρτα Βερολίνου (3:0) και της Κολωνία (3:0). Έτσι, οι «χωριάτες» βελτίωσαν ελαφρώς την κατάταξή τους – με 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 28:30 βρίσκονται στην ενδέκατη θέση.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε από την Χόφενχαϊμ στον πρώτο γύρο και τώρα σκοπεύει να πάρει μια πειστική εκδίκηση. Πιστεύω ότι με την υπάρχουσα διαφορά στην τάξη, αυτή η ροή των γεγονότων φαίνεται περισσότερο από ρεαλιστική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *