The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μοναχού εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-HerthaBerlin-24.02

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 24ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανία θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας Μπάγερν Μοναχού και της ομάδας Χέρτα Βερολίνου. Φαβορί της συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι τα περασμένα μεσοβδόμαδα στο τέλειο στυλ νίκησε την τουρκική πρωταθλήτρια Μπερσίκτας στο πρώτο ματς των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμεί να εγγυηθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα έναν άλλο τίτλο στο πρωτάθλημα.

Οι ηγέτες

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Μπάγερν Μοναχού μόνο κέρδιζε, στο Κύπελλο Γερμανίας ηττήθηκε η ομάδα Πάντερμπορν με σκορ 6:0, στην Μπουντεσλίγκα έπεσαν οι Μάιντς, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ, στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε η Μπεσίκτας. Στο βαθμολογικό πίνακα του γερμανικού ελίτ πρωταθλήματος η Μπάγερν βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει 59 βαθμούς στο ενεργητικό της, που είναι 19 μονάδες περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πολύ μέτρια αποτελέσματα

Η Χέρτα Βερολίνου προς το παρόν δεν παίζει πολύ επιτυχημένα στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα του Βερολίνου μετά από 23 γύρους βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης, και συγκεκριμένα, στην 11η θέση. Η ζώνη υποβιβασμού δεν απειλεί τους Βερολινέζους, επειδή το Αμβούργο έχει 13 μονάδες λιγότερο, αλλά για τα ευρωπαϊκά κύπελλα η Χέρτα πιθανότατα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Τουλάχιστον, αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται η «Παλιά Κυρία» να έχει πόρους για να είναι ανταγωνιστική.

Πρόβλεψη

Η Χέρτα έχει προβλήματα με την εφαρμογή των δημιουργημένων ευκαιριών και την αποτελεσματικότητα. Η Μπάγερν Μοναχού σημειώνει αξιοσημείωτη επιτυχία όσον αφορά το αμυντικό παιχνίδι, ενώ με την επίθεση η ομάδας του Γιουπ Χάινκες δεν είχε ποτέ προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξηρή νίκης της Μπάγερν Μοναχού με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *