The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Bayern-Hertha-23.02

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου σε έναν από τους αγώνες του 23ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Χέρτα Βερολίνου στο Μόναχο. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ισχυροί από τους φιλοξενούμενους, με το οποίο συμφωνούν πλήρως ακόμη και οι εταιρείες στοιχημάτων. Ωστόσο, τώρα η «Γηραιά Κυρία» δεν είναι τόσο απλή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να στοιχηματίσετε τυφλά στους πρωταθλητές.

Οι πρωταθλητές έχουν κουραστεί

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί ακόμα να φτάσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, οπότε βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Νίκο Κόβατς σημείωσε σημαντική βελτίωση μετά τον Οκτώβριο, γι’ αυτό και κατάφερε να μαζέψει 48 βαθμούς σε 22 αγώνες. Αλλά το 2019 η Μπάγερν Μονάχου δεν λάμπει, αν και κυρίως κερδίζει. Απλώς στο ενεργητικό των πρωταθλητών υπάρχουν προφανή προβλήματα, καθώς και η άμυνα δεν είναι πολύ αξιόπιστη. Και μην ξεχνάτε ότι την Τρίτη η Μπάγερν Μονάχου έπαιξε εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ και η πρώτη μονομαχία τους έληξε με ισοπαλία 0:0.

Χωρίς νίκες, αλλά όχι χωρίς τις ευκαιρίες

Ταυτόχρονα η Χέρτα Βερολίνου δείχνει ένα αποδεκτό ποδόσφαιρο την τρέχουσα σεζόν, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να καθίσει στην 9η θέση της κατάταξης. Αυτό σαφώς δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να φτάσει η «Γηραιά Κυρία», επειδή η απόσταση μέχρι την 5η θέση αποτελεί μόνο 4 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν η ενδεκάδα του Pal Dardai σημείωσε 32 βαθμούς, επειδή κέρδισε 8 φορές και 8 φορές έπαιξε ισοπαλία. Τώρα η ομάδα δείχνει πεισματάρικο παιχνίδι, έχοντας χάσει μόνο μια φορά (σε κανονικό χρόνο) στους τελευταίους έξι αγώνες – 0:1 με τη Βόλφσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου, βέβαια, ξεπερνά τη Χέρτα στη δύναμη, καθώς και εντός έδρας παίζει πολύ πιο φωτεινά. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα από το Μόναχο είναι τώρα κάπως καταθλιπτική και είναι σίγουρα κουρασμένη από το ταξίδι στην Αγγλία. Επιπλέον, η «Γηραιά Κυρία» είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα, άραγε δε θα επιτρέψει συντριπτική ήττα εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Χέρτα Βερολίνου με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *