The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Φορτούνα Ντίσελντορφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Фортуна-30.05b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Το Σάββατο θα μας χαρίσει πέντε αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, θα κλείσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής ημέρας Μπάγερν Μονάχους και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα.

Οι Βαυαροί είναι κοντά στον επόμενο τίτλο

Μετά την καραντίνα έχουν ήδη παιχτεί τρεις αγώνες, μετά από τους οποίους η Μπάγερν Μονάχου είναι ακόμη πιο κοντά στον επόμενο τίτλο. Οι παίκτες του Hans-Dieter Flick κέρδισαν όλους αυτούς τους αγώνες, αλλά η κύρια νίκη ήταν στον τελευταίο γύρο, ενάντια στον κύριο ανταγωνιστή τους την Μπορούσια Ντόρτμουντ – 1:0, ο Γιόσουα Κίμιχ σκόραρε το πιο όμορφο γκολ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι τώρα ηγέτης με περιθώριο 7 βαθμών 6 γύρους πριν από το τέλος της Μπουντεσλίγκα. Με άλλα λόγια αρκεί να κερδίσει 4 από τους 6 αγώνες για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Η ομάδα βρίσκεται σε ηθική άνοδο, οπότε θα παίξει με το θάρρος, το σημαντικό είναι να αποτρέψει την υποτίμηση του αντίπαλου εδώ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ προσπαθεί να αποφύγει τα πλέι-οφ

Η ομάδα του Ντίσελντορφ προσπαθεί να λύσει όχι το πιο ευχάριστο καθήκον της διατήρησης θέσης. Παρά την κατάσταση ενός από τα αουτσάιντερ, ο σύλλογος έχει να χάσει σε έξι αγώνες της Μπουντεσλίγκα στη σειρά. Στον τελευταίο γύρο η Φορτούνα κατάφερε να νικήσει τη Σάλκε με σκορ 3:1. Η ομάδα καταλαμβάνει τη 16η θέση στην κατάταξη, από την οποία πρέπει να παίξει αναγκάστηκα στα πλέι-οφ. Χάρη στην τελευταία επιτυχία η διαφορά από την 15η θέση μειώθηκε έως ένα βαθμό. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει κάθε ευκαιρία να σωθεί και μπορεί κιόλας να δώσει μάχη στην σχεδόν πρωταθλήτρια.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα βρίσκεται στην πλευρά της Μπάγερν Μονάχους, αν και η Φορτούνα Ντίσελντορφ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα του Μονάχου. Στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν το πέτυχε όμως, η πρωταθλήτρια νίκησε με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Όλοι καταλαβαίνουν ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί εδώ, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων. Ο Lewandowski και οι συνέταιροι του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν πρόωρα το πρωτάθλημα. Αλλά μην ξεχνάτε τα κίνητρα του συλλόγου από το Ντίσελντορφ, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από τον υποβιβασμό. Οι Βαυαροί θα έχουν το πλεονέκτημα, ταυτόχρονα περιμένουμε αξιοπρεπή αντίσταση από τους φιλοξενούμενους. Ίσως το στοίχημα να φαίνεται επικίνδυνο, αλλά προτείνουμε να πάρετε «και οι δύο θα σκοράρουν» με μια καλή αναλογία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,22.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *