The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Челси-08.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Allianz Arena

Η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί με τη Τσέλσι στον αγώνα των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ομάδων τελείωσε με σίγουρο θρίαμβο των Γερμανών με σκορ 3:0.

Μπάγερν Μονάχου

Το 2020 η Μπάγερν Μονάχου έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Στον δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα σκόνταψε μόνο μία φορά σε δεκαεπτά παιχνίδια, κερδίζοντας άξια το τίτλο στο πρωτάθλημα. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Μονάχου διακρίθηκε και εκεί, κέρδισαν έξι νίκες έναντι της Τότεναμ, του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα στη φάση των ομίλων.

Τσέλσι

Στην Τσέλσι έτυχε ένα δύσκολο κουαρτέτο με τη Βαλένθια, την Άγιαξ και τη Λιλ, από όπου οι Λονδρέζοι βγήκαν από τη δεύτερη θέση, χωρίς προβλήματα. Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Λαμπάρντ επιβεβαίωσαν την υψηλή τους φήμη στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί πέρασαν όλη τη σεζόν στην κορυφή-4 και τελικά ήρθαν στη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Δεν νομίζω ότι η Τσέλσι θα παίξει χάντικαπ τριών γκολ εναντίον ενός τόσο ισχυρού Μπάγερν, στης έδρα του κιόλας. Όμως οι Βρετανοί μπορούν να οργανώσουν παιχνίδι στην αντεπίθεση με ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Και οι Γερμανοί θα υποστηρίξουν σίγουρα αυτήν την πρωτοβουλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *