The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-Schalke-10.02

Μπουντεσλίγκα

Αρένα Allianz, Μόναχο

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 22ου γύρο της Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε από το Γκελζενκίρχεν. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, θέλουν στο συντομότερο δυνατό χρόνο να υπογράψουν το τίτλο στο πρωτάθλημα Γερμανίας, προκειμένου να επικεντρωθούν πλήρως στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη σειρά της η Σάλκε έχει χειρότερη εμφάνιση το 2018 από ό, τι στο τέλος του 2017, υπάρχει αμφιβολία ότι οι «βασιλικοί μπλε» στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με την ισχυρή γερμανική ομάδα.

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά

Η Μπάγερν Μονάχου έχει πολλά πλεονεκτήματα στη Σάλκε. Πρώτον, οι παίκτες, για τους οποίους δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Δεύτερον, ο παράγοντας της έδρας, και, τρίτον, η ομάδα του Χάινκες είχε μια μέρα περισσότερο για να προετοιμαστεί μετά το παιχνίδι του κυπέλλου, επιπλέον, ο αντίπαλος των «κόκκινων» στο Κύπελλο ήταν πολύ ασθενέστερος από τη Σάλκε.

Υπάρχουν προβλήματα

Το 2018 η Σάλκε έπαιξε πέντε παιχνίδια, όπου έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο δύο φορές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ισοπαλίες συνέβησαν στο ματς με την Αννόβερο, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Στουτγκάρδη και Βόλφσμπουργκ, οι ήττες από τη ΡΜ Λειψίας και τη Βέρντερ Βρέμης. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Σάλκε έπεσε από τη δεύτερη στην πέμπτη θέση, αλλά είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν και τη ΡΜ Λειψίας, οι οποίες είναι στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν τώρα είναι ισχυρή, και, αν στην αρχή του έτους είχε προβλήματα άμυνας, στα τελευταία δύο παιχνίδια οι «κόκκινοι» κέρδισαν δύο φορές χωρίς να δεχτούν γκολ. Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι η Σάλκε θα μπορέσει να σκοράρει στην Μπάγερν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η στεγνή νίκης της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 2,17.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *