The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Шальке-18.09b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Στον εναρκτήριο αγώνα του πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα παραδοσιακά θα παίξουν η νυν πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου με το σκληρό καρύδι τη Σάλκε.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε πρωταθλήτρια της χώρας σε εξαιρετικό στιλ με συνολικά 82 βαθμούς στο ενεργητικό και έχοντας σκοράρει ακριβώς εκατό γκολ. Το καλοκαίρι η ομάδα του Μονάχου αγωνίστηκε για το Κύπελλο του Champions League. Και όχι χωρίς επιτυχία, στο δρόμο προς το θρίαμβο οι παίκτες του Flick νίκησαν την Τσέλσι (4:1), την Μπαρτσελονα (8:2), τη Λυών (3:0) και την ΠΣΖ (1:0).

Σάλκε

Από την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα στα μέσα Μαΐου η Σάλκε κατάφερε να μην κερδίσει ούτε μία νίκη σε εννέα συναντήσεις. Έτσι, μετατράπηκε από έναν υποψήφιο για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό σε έναν απελπιστικό μεσαίο. Κατά την προετοιμασία για τη νέα εκστρατεία οι «βασιλικοί μπλε» αναμετρήθηκαν με τους Osnabrück (5:1), Werl (4:5), Uerdingen (1:3), Aris (1:0) και Bochum (2:1).

Πρόβλεψη

Υποθέτω ότι μετά από δύσκολο Αύγουστο η Μπάγερν Μονάχου απέχει ακόμη από τη βέλτιστη κατάστασή της. Αλλά ακόμη και σε ένα τέτοιο σενάριο, η ομάδα του Μονάχου θα κερδίσει μια άλλη εντυπωσιακή νίκη σε ένα αποτελεσματικό παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου και το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *