The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Герта-04.10b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Σε πολύ ενδιαφέρον αγώνα του δέκατου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με την ΡΜ Λειψίας. Πώς θα τελειώσει η μάχη των ηγετών;

Οι Βαυαρικοί είναι σχεδόν αδιαπέραστοι

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να κρατά ψηλό το επίπεδο ποδοσφαίρου. Στην Μπουντεσλίγκα ο σύλλογος έχει προβάδισμα με δύο βαθμούς χάντικαπ πάνω από τον πλησιέστερο καταδιώκτη. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Hansi Flick με ουσιαστικά δεύτερη σύνθεση άντεξαν εναντίον της Ατλέτικο στο Champions League 1:1. Πολλοί ηγέτες έμειναν σπίτι τους, καθώς οι Βαυαροί, μετά από τέσσερα παιχνίδια, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο κουαρτέτο. Ο επερχόμενος αγώνας είναι πιθανό να χάσουν τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμών, η πιο αξιοσημείωτη θα είναι η απώλεια του Kimmich.

Οι «ταύροι» προλαβαίνουν παντού

Η ΡΜ Λειψίας είναι ο κύριος κυνηγός της Μπάγερν, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω. Οι παίκτες του Julian Nagelsmann βρίσκονται σε δύσκολη θέση στο Champions League, όπως στον όμιλο των «ταύρων» τρεις ομάδες έχουν ταυτόχρονα 9 βαθμούς. Σύμφωνα με πρόσθετους δείκτες, η ΡΜ Λειψίας θα αποκλειστεί, η οποία είναι κατώτερη από τους ανταγωνιστές σε προσωπικές συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο η ΡΜ Λειψίας θα παίξει εντός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να φτάσει στα πλέι οφ οι «ταύροι» χρειάζονται μόνο νίκη. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος άρπαξε τη νίκη 4:3 από την Μπασακσεχίρ σε μια δραματική μονομαχία.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Μπάγερν Μονάχου, αν και οι «ταύροι» συχνά επιβάλλουν σοβαρό αγώνα. Οι ομάδες δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία την περασμένη σεζόν 0:0 και 1:1.

Πρόβλεψη

Δεν έχει νόημα να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί, είναι προφανές. Και αν προσθέσουμε ότι πολλοί από τους ηγέτες του συλλόγου του Μονάχου είχαν ξεκούραση από τον αγώνα του Champions League, η σιγουριά στην επιτυχία των γηπεδούχων αυξάνεται. Η ΡΜ Λειψίας θα αναγκαστεί να πολεμήσει, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους «ταύρους». Πιστεύουμε ότι εδώ είναι πολύ πιθανό να ποντάρουμε στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *