The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-BayernMünchen-RealMadrid-21.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Στάδιο NRG

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου δίκαια κυριαρχεί στο γερμανικό ποδόσφαιρο, οι «κόκκινοι» σε κάθε σεζόν διεκδικούν τον τίτλο όχι μόνο στο εθνικό πρωτάθλημα αλλά και στην ευρωπαϊκή αρένα. Πριν από την έναρξη του ΔΚΠ οι παίκτες του Μονάχου έχασαν την τελευταία φορά την 13η Μαρτίου στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λίβερπουλ 1:3, στη Bundesliga, σε έναν τεταμένο αγώνα, ο σύλλογος κατάφερε να προσπεράσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ μόνο 2 βαθμούς, και έγινε για άλλη μία φορά πρωταθλήτρια της Γερμανίας. Όμως, η ομάδα έχει ως στόχο να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει για ενίσχυση στο παράθυρο μεταφοράς, έχουν ήδη προσχωρήσει στο σύλλογο οι αμυντικοί Benjamin Pawar και Luca Hernandez. Στο Διεθνές Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών η Μπάγερν Μονάχου έχασε στη συνάντηση ντεμπούτο από την Άρσεναλ (1:2), το μοναδικό γκολ της Μπάγερν Μονάχους σκόραρε ο Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποχώρηση από τη θέση του προπονητή την περασμένη σεζόν του Ζινεντίν Ζιντάν, βρέθηκε σε αρκετά σοβαρή κρίση, η οποία τελικά οδήγησε σε φτωχά αποτελέσματα στο τέλος του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε και η ομάδα διαλύθηκε. Ακόμη και η επιστροφή του Γάλλου προπονητή στις «μαρέγκες» δεν έσωσε το καταστροφικό τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου, το καλοκαίρι ο «βασιλικός σύλλογος» ξεκίνησε μεγάλη αναδιάρθρωση για να προλάβει την Μπαρτσελόνα που είχε φύγει πολύ μπροστά. Ο Eden Hazard, ο Ferlan Mendi, ο Luka Jovic, ο Eder Militao, ο Rodrigo Goes, έχουν ήδη προσχωρήσει στην ομάδα και επέστρεψε από την εκμίσθωση ο Hames Rodriguez. Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα για τη Ρεάλ είναι το συντομότερο δυνατόν να εντάξει τους νέους παίκτες, έτσι ώστε να εισέλθει στη σεζόν χωρίς εμπόδια, στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών θα έχει εξαιρετική ευκαιρία γι’ αυτό.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους ήδη σε 28 αγώνες, στους οποίους η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 12 φορές, 13 η Ρεάλ Μαδρίτης και 3 ακόμα παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία. Σχεδόν ίσα στατιστικά στοιχεία, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί του αγώνα της Κυριακής, καθώς η «βασιλική ομάδα» με επικεφαλής τον Ζιντάν ενισχύθηκε καλά και ανυπομονεί να δοκιμάσει τους νεοφερμένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *