The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-PSG-21.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Hypo-Arena , Κλάγκενφουρτ

Σάββατο,21 Ιουλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στην Αυστρία το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητών, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα μάχεται με τη γαλλική ομάδα ΠΣΖ. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “κόκκινους”. Το θέμα είναι ότι στους Παριζιάνους τεράστιος αριθμός των σημαντικότερων παικτών μέχρι εσχάτων έπαιζαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Μπάγερν Μονάχου είναι πιο τυχερή εδώ, οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας και ο Λεβαντόφσκι ξεκουράζονταν μετά την φάση των ομίλων, οπότε ο Νίκο Κόβατς έχει τη δυνατότητα να βγάλει για την επερχόμενη συνάντηση τη σύνθεση προσεγμένη στη μάχιμη.

Καινούριος προπονητής

Η Μπάγερν Μονάχου έχει καινούριο προπονητή, τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος πριν εργάστηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και οδήγησε την ομάδα αυτή στην κατάκτηση του γερμανικού Κυπέλλου, νικώντας στον τελικό την Μπάγερν 3:1. προς το παρόν η Μπάγερν Μονάχου έχει ελάχιστες αλλαγές, από την ομάδα έφυγε στην Γιουβέντους ο Ντάγκλας Κόστα, ως ελεύθερος πράκτορας ήρθε ο Λέον Γκορέτσκα.

Αλλαγές

Η ΠΣΖ έχει επίσης αρκετές αλλαγές, ο επικεφαλής των Παριζιάνων έγινε ο Τόμας Τούχελ, από τις αποκτήσεις μέχρι στιγμής καταγράφηκαν μόνο ο Μπουφόν. Ο Τούχελ κοιτάει στη δουλειά όλους τους διαθέσιμους παίκτες, επέστρεψαν στη σύνθεση των «κόκκινο-μπλε» ο Γκουέδες, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ, Χεσέ. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Τούχελ δεν θα μπορέσει να υπολογίσει τους Νεϊμάρ, Μπαπέ και Μουνιέ λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο Καβάνι και ο Ντάνι Άλβες τραυματίστηκαν.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να κερδίσει τον επερχόμενο αγώνα στους Παριζιάνους, η μονομαχία Κόβατς και Τούχελ είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά οι σύλλογοι έρχονται για τον αγώνα σε διαφορετική κατάσταση. Η Μπάγερν Μονάχου έχει μεγάλες ευκαιρίες από την άποψη του προσωπικού, ενώ για την ΠΣΖ σίγουρα δεν θα παίξουν οι ισχυρότεροι παίκτες, γεγονός που ασφαλώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *