The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Πάντερμπορν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMünchen-SCPaderborn07-21.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στη Γερμανία η περιοδεία θα ξεκινήσει την Παρασκευή, που είναι αρκετά χαρακτηριστικό για την Μπουντεσλίγκα. Δεδομένου ότι η Μπάγερν θα παίξει την επόμενη εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν εκείνη που είχε την τιμή να ανοίξει του γερμανικό ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι ενάντια στην Πάντερμπορν, ακόμη και εντός έδρας, μοιάζει με ένα απλό ζέσταμα, αλλά θα είναι πραγματικά έτσι; Διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται και πάλι το κύριο φαβορί στον αγώνα για το τίτλο

Η Μπάγερν στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα απλά κατέστρεψαν την Κολωνία, αποκλείοντας όλα τα ερωτήματα ήδη στην αρχή του αγώνα. Αρχικά, ήδη στο 3ο λεπτό, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε το 23ο του γκολ σε αυτό το πρωτάθλημα, μετά από άλλα εννέα λεπτά ήταν ήδη 3-0. Στη συνέχεια το «αστέρι του Νότου» σαφώς επιβραδύνθηκε, αλλά κέρδισε συντριπτικά. Έτσι, η ενδεκάδα του «Χάνσι» απέδειξαν ότι η λευκή ισοπαλία με την ΡΜ Λειψίας στις 9 Φεβρουαρίου ήταν μόνο εξαίρεση. Οι υπόλοιποι αγώνες της Μπάγερν Μονάχου μετά το νέο έτος, ήταν ήδη 5, τελείωσαν όχι μόνο με νίκες, ο Λεβαντόφσκι  και οι εταίροι του δεν σκόραραν λιγότερα από 3 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό βοήθησε να προσπεράσουν τους «ταύρους» και άλλους αντιπάλους, τώρα το «αστέρι του Νότου» καταλαμβάνει τη συνήθη θέση στην κορυφή της κατάταξης. Αλλά οι τύποι Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι μόνο 1 βαθμός πίσω…

Η Πάντερμπορν δικαιολογεί τις προβλέψεις του καλοκαιριού

Οι «λευκό-μπλε» έχουν ήδη περάσει από τη γερμανική ποδοσφαιρική ελίτ. Τότε ο σύλλογος δεν έδειξε τίποτα, και υποβαθμίστηκε ανένδοξα (και στη συνέχεια κατέβηκε στην 3η κιόλας κατηγορία). Και τώρα η ενδεκάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ  δεν καταφέρνει και πολλά. Μεταξύ αυτής και του ηγέτη, την Μπάγερν Μονάχου, η διαφορά είναι 30 βαθμούς, και ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αλλά, το πιο σημαντικό, η Πάντερμπορν είναι ήδη 5 βαθμούς πίσω από τη Βέρντερ Βρέμης και Φορτούνα και οι πιθανότητες επιβίωσης είναι όλο και λιγότερες. Αλλά είναι ανεπιθύμητο να πιστεύουμε ότι οι «λευκό-μπλε» θα παραδοθούν τόσο εύκολα. Ήδη στον 2ο γύρο της Μπουντεσλίγκα ο σύλλογος νίκησε την Φράιμπουργκ και έπαιξε ισοπαλία με τη Σάλκε. Και τα δύο καλά αποτελέσματα κερδήθηκαν εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Το Σεπτέμβριο η Πάντερμπορν έχασε για τη πέμπτη φορά από την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά για πρώτη φορά η πρωταθλήτρια είχε προβλήματα με τον νεοφερμένο, επειδή όλα έληξαν με σκορ 3-2,πριν από αυτό οι μεγιστάνες από το Μόναχο δεν κέρδιζαν λιγότερο από 4-0.

Πρόβλεψη

Για άλλη μια φορά η Πάντερμπορν δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί σοβαρά με το «αστέρι του Νότου», ο Λεβαντόφσκι και οι συμπαίκτες του είναι ήδη πολύ καλοί τώρα. Είναι απλώς υποχρεωμένοι να κερδίσουν εντός έδρας με συντριπτική διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -3 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *