The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Бавария-30.09b

Σούπερ Καπ Γερμανίας – Τελικός

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Ο αγώνας για το Γερμανικό Σούπερ Κύπελλο μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου θα διεξαχθεί στα μέσα της εβδομάδας.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει ίσως το πιο ισχυρό παιχνίδι στην Ευρώπη, χάρη στο οποίο πήρε δίκαια όχι μόνο όλα τα τρόπαια στη Γερμανία, αλλά και το Κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ και το Σούπερ Κύπελλο της ΟΥΕΦΑ. Την παραμονή η ομάδα του Μονάχου έχασε ξαφνικά 1:4 από τη Χόφενχαϊμ, αλλά πριν από αυτό κατέστρεψαν τη Σάλκε 8:0 και έδειξαν όλες τις δυνατότητες επίθεσης.

Ντόρτμουντ

Η σεζόν 2020/21 η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με σίγουρη νίκη 3:0 εναντίον της Γλάντμπαχ, ακολουθούμενη από εντυπωσιακή ήττα 0:2 από την Άουγκσμπουργκ. Έτσι, οι «σφίγγες» έπεσαν προσωρινά στη μέση της κατάταξης, αλλά ταυτόχρονα εξακολουθούν να έχουν σοβαρές δυνατότητες να αγωνιστούν για τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες κηρύττουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, οπότε οι αγώνες με τη συμμετοχή τους σχεδόν πάντα διαπερνούν το “over”. Περιμένω μια παρόμοια εικόνα και τώρα, καθώς οι μάχες για το Σούπερ Καπ πολύ σπάνια πραγματοποιούνται με σκληρό αγώνα στο κέντρο του γηπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *