The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπόχουμ: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-Бохум-18.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στις 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Bundesliga, θα παίξουν μεταξύ τους η Μπάγερν Μονάχου και η Μπόχουμ, πρόβλεψη για τον αγώνα είναι έτοιμη από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Βαυαροί χουν θάρρος μετά τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σίγουρα θα γνωρίζουν πώς η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Μπαρτσελόνα με σκορ 3-0 αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που οι Καταλανοί δεν είναι τόσο δυνατοί τώρα, η νίκη δεν έγινε λιγότερο πολύτιμη από αυτό. Τα πράγματα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, 10 βαθμοί σε τέσσερα ματς, πάνω μόνο από τη Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι δύο βαθμούς πίσω. Μετά την εναρκτήρια ισοπαλία, οι παίκτες του Julian Nagelsmann είχαν ένα σερί τριών νικών. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την καθόλου αδύναμη ΡΜ Λειψίας εκτός έδρας με σκορ 4:1. Φυσικά, η ομάδα θα αγωνιστεί για όλα τα τρόπαια αυτή τη σεζόν. Δεν υπάρχουν προβλήματα προσωπικού, μόνο ο Tolisso είναι τραυματισμένος.

Η Μπόχουμ συνηθίζει την ελίτ

Ο νεοφερμένος έχει προς το παρόν μια δύσκολη περίοδο στη Bundesliga, μία νίκη, τρεις ήττες. Με ένα τέτοιο αποτέλεσμα, η ομάδα καταλαμβάνει την 13η θέση, η οποία είναι ήδη καλή, αφού δεν είναι η ζώνη του υποβιβασμού. Ο στόχος της Μπόχουμ για τη σεζόν φαίνεται προφανές, να κερδίσει τη θέση στην ισχυρότερη γερμανική κατηγορία. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα υπέστη εντός έδρας ήττα 1:3 από τη Χέρτα Βερολίνου. Κατά καιρούς η ομάδα δείχνει αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά η σταθερότητα εξακολουθεί να λείπει. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά των αντιπαραθέσεων ανάμεσά τους μαρτυρούν το μεγάλο πλεονέκτημα των Βαυαρών. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πριν από δύο χρόνια στο Κύπελλο Γερμανίας, τότε η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε μια δυνατή εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν ο πιο τρομερός μεγιστάνας και νεοφερμένος της ελίτ, φυσικά, όλοι περιμένουν εδώ μια πειστική νίκη της Μπάγερν Μονάχου. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο του αντιπάλου και το ματς που διεξήχθη στα μέσα της εβδομάδας, ο Julian Nagelsmann μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή περιστροφή. Η κλάση των γηπεδούχων είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη, μπορούν να καταστραφούν μόνο από τη δική τους αυτοπεποίθηση. Ποντάρουμε στη νίκη των Βαυαρών με χάντικαπ -2,5 γκολ και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *