The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-Бенфика-02.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Μπάγερν – Μπενφίκα, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 2 Νοεμβρίου, στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Βαυαροί θέλουν να κερδίσουν γρήγορα τον όμιλο

Μετά από τρεις γύρους της φάσης των ομίλων του Champions League, η Μπάγερν προηγείται της τετράδας της με προβάδισμα 5 βαθμών και διαφορά τερμάτων 12-0. Οι παίκτες του Julian Nagelsmann νίκησαν τους πάντες στον πρώτο γύρο, επομένως ήδη στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να κερδίσει το εισιτήριο στα πλέι οφ. Ο σύλλογος έχει επίσης προβάδισμα στο πρωτάθλημα, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη. Στον τελευταίο γύρο της Bundesliga κατάφεραν να νικήσουν την Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας 5:2, έτσι μπόρεσαν να αποδείξουν ότι η αποτυχία του 0:5 στο Κύπελλο Γερμανίας ξεχάστηκε. Τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμών δε θα παίξουν στη βάση, αν και οι απώλειες δεν ήταν σημαντικές.

Οι «αετοί» επιβράδυναν στην εσωτερική αρένα

Η Μπενφίκα είναι δεύτερη στην τετράδα, αλλά υπάρχει ακόμη ένας σκληρός αγώνας για τα πλέι οφ. Η ομάδα κέρδισε τις αρχικές επτά συναντήσεις στην εγχώρια αρένα, μετά τις οποίες άρχισαν οι πρώτες απώλειες βαθμών. Στον τελευταίο γύρο οι «αετοί» έχασαν την εκτός έδρας νίκη επί της Εστορίλ – 1:1, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό. Μια τέτοια απώλεια κόστισε στην ομάδα το προβάδισμα, τώρα η Μπενφίκα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, έναν βαθμό πίσω από Πόρτο και Σπόρτινγκ. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για τη Λισαβόνα, έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Βαυαροί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα, οι ομάδες έπαιξαν πολύ μεταξύ τους. Η Μπενφίκα απέτυχε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, χάνοντας εντός έδρας με σκορ 0:4, και το γερμανικό γκραν σκόραρε το πρώτο γκολ μόνο στο 70ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες νίκης των Βαυαρών φαίνονται ταπεινωτικά χαμηλές σε σχέση με την Μπενφίκα. Όμως οι αποδόσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι «αετοί» θα καταφέρουν να πάρουν βαθμούς από την Μπάγερν Μοναχού. Οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν με σιγουριά τους τρεις βαθμούς, ποντάρουμε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -1,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *