The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-Барселона-08.12

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στο Champions League μένει να παιχτεί μόνο ένας, ο τελευταίος γύρος. Και μια από τις βασικές του ίντριγκες θα είναι ότι η ίδια η Μπαρτσελόνα μπορεί να φύγει από τη διοργάνωση! Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, είναι επιθυμητό ο καταλανικός σύλλογος να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο, ένα ουάου έργο, αν και λαμβάνοντας υπόψη το μηδενικό κίνητρο των γηπεδούχων. Θα καταφέρει ο Τσάβι να πετύχει άλλη μια νίκη;

Η Μπάγερν Μονάχου έχει λύσει εδώ και καιρό όλα τα θέματα σε αυτή τη διοργάνωση

Το «Αστέρι του Νότου» δεν είναι πλέον σε καμία περίπτωση πρότυπο σταθερότητας. Ξεχωρίζει φυσικά η σοκαριστική αποχώρηση από το Κύπελλο Γερμανίας μετά την ήττα εντός έδρας με 0-5 από την Γλάντμπαχ. Και στην Μπουντεσλίγκα, οι επιτυχημένοι αγώνες, που καταλήγουν σε συντριπτικές νίκες, εναλλάσσονται ενίοτε με αστοχίες. Όμως στο πλαίσιο του Champions League οι Γερμανοί είναι κάτι παραπάνω από σπουδαίοι: 5 νίκες σε 5 ματς. Φυσικά, όλα έχουν ήδη κριθεί εδώ, και η έλλειψη κινήτρου φάνηκε ήδη στο Κίεβο, όταν στην Ντιναμό παραλίγο να επιτραπεί να ανακτήσει το 0-2. Από την άλλη, τώρα θα γίνει παιχνίδι στο Μόναχο, αν και χωρίς θεατές. Μια ευκαιρία να δείξουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, 6 στις 6 νίκες.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να προετοιμαστεί για να κερδίσει

Οι «μπλαουγκράνα» με τον Τσάβι πρόσθεσαν σημαντικά. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Μπενφίκα εντός έδρας στον τελευταίο γύρο του Champions League, το παιχνίδι στο Καμπ Νόου έληξε 0-0. Αυτό σημαίνει ότι οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι οφ πρόωρα. Επιπλέον, οι Πορτογάλοι έχουν πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι οι «αετοί» θα χρειαστεί να κερδίσουν ούτως ή άλλως, αλλά παίζουν εντός έδρας με την Ντιναμό, αουτσάιντερ στην κατηγορία. Εάν ο Yaremchuk και η παρέα κερδίσουν, θα θέσουν ένα δύσκολο έργο για τους ανταγωνιστές από την Ισπανία. Τότε ακόμη και η ισοπαλία στο Μόναχο δεν θα τους αρκεί: τότε η Μπενφίκα, έχοντας κερδίσει σε παράλληλο ματς, θα ισοφαρίσει στους βαθμούς και θα εκτοπίσει τους «κούλες» από τη 2η θέση στις προσωπικές συναντήσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει τα τελευταία 3 σερί ματς. Ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο είναι το 8-2 στα προημιτελικά του Champions League του «κορωνοϊού». Και τον Σεπτέμβριο στο Καμπ Νόου οι φιλοξενούμενοι από τη Γερμανία έχουν εκδώσει το 3-0.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν είναι καλή, αλλά στις μέρες μας υποτιμούν πραγματικά την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει απίστευτο κίνητρο. Αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην προσφορά «+1 γκολ» στους φιλοξενούμενους (με απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *