The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπάγερ Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Байер-20.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στον κεντρικό αγώνα του 30ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα συναντηθούν η Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν, πρόβλεψη για τον αγώνα έχουν ήδη προετοιμάσει οι ειδικοί μας.

Οι Βαυαροί έχουν μια μέτρια συγκομιδή τροπαίων

Η Μπάγερν Μονάχου την περασμένη σεζόν σημείωσε διπλό στη Γερμανία, κερδίζοντας επιπλέον το Champions League. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος μπορεί να κερδίσει μόνο την Μπουντεσλίγκα, αυτό το ζήτημα έχει σχεδόν επιλυθεί, επειδή η ομάδα προηγείται με περιθώριο 7 βαθμών, πέντε γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι οι παίκτες του Hansi Flick νίκησαν τη Βόλφσμπουργκ, αυξάνοντας το προβάδισμα έναντι της δεύτερης ΡΜ Λειψίας. Ο αποκλεισμός από το Champions League ήταν απογοητευτικός, ήττα 2-3 εντός έδρας και 1-0 εκτός έδρας έναντι της ΠΣΖ. Η Μπάγερν Μονάχου δεν έπαιξε αρκετά για να κερδίσει στη δεύτερη συνάντηση, αλλά ο πρώτος αγώνας ήταν παζάρι αχρησιμοποίητων ευκαιριών  31:6. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα είχε πολλές απώλειες προσωπικού, στην επερχόμενη μάχη, δέκα παίκτες, με επικεφαλής τον ηγέτη της επίθεσης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι , δεν θα παίξουν.

Οι «φαρμακοποιοί» θα μείνουν ξανά χωρίς το Champions League

Η Λεβερκούζεν θα μείνει και πάλι εκτός του Champions League, όλα πάνε προς αυτήν την κατεύθυνση, οι «φαρμακοποιοί» είναι ακόμη πέμπτοι και 6 βαθμοί πίσω από τους 4 πρώτους. Είναι δύσκολο να διατηρηθεί ακόμα και η τρέχουσα θέση, επειδή η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένα βαθμό πίσω, έχοντας ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η Λεβερκούζεν θα δυσκολευτεί να μπει ακόμη και στο Europa League. Η ομάδα είχε μια άνιση σεζόν και αποκλείστηκε νωρίς απ’ τα πλέι-οφ του Europa League, χάνοντας από τη όχι τόσο επικίνδυνη Γιάνγκ Μπόιζ. Ο σύλλογος κέρδισε τον τελευταίο αγώνα εναντίον του αουτσάιντερ Κολωνία, αν και αυτό δεν έλυσε τα προβλήματα. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία, κατά την έναρξη της συνάντησης, ο Patrick Schick έφερε την Λεβερκούζεν μπροστά και στη συνέχεια διπλασίασε το προβάδισμα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από επανάληψη βίντεο. Οι Βαυαρικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στο ακριβές σουτ του Λεβαντόφσκι. Ο ίδιος Πολωνός κατάφερε να φέρει τη νίκη στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας ήδη στο 90 + 3 λεπτά – 2:1.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται το φαβορί, ακόμη και παρά τον μεγάλο αριθμό απωλειών προσωπικού, οι αποδόσεις για τους γηπεδούχους μειώνεται, δηλαδή πολλοί πιστεύουν σε αυτούς. Οι «φαρμακοποιοί» χρειάζονται πάρα πολύ τους βαθμούς για να μπουν έστω στο Europa League. Θεωρούμε την καλύτερη επιλογή εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που σημειωθούν (απόδοση 1,56).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *