The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

MUNICH, GERMANY - APRIL 06: Thomas Mueller of FC Bayern Muenchen looks on during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Borussia Dortmund at Allianz Arena on April 06, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Σπόρτινγκ Παρκ, Κάνσας Σίτυ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τετάρτης, 24 Ιουλίου, στην αμερικανική πολιτεία του Κάνσας θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2019, όπου θα συναντηθούν οι μεγιστάνες της Γερμανίας και της Ιταλίας – Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν. Αυτές είναι ομάδες είναι ελαφρώς διαφορετικού επιπέδου για σήμερα, αλλά παρόλα αυτά σε φιλικό αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Μπάγερν Μονάχου δεν λάμπει, αλλά είναι καλή

Επί του παρόντος η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε μικρή αναδιάρθρωση, επειδή σημαντικοί παίκτες έχουν εγκαταλείψει την ομάδα. Ωστόσο, η διοίκηση έχει καταφέρει να αποκτήσει μερικούς καλούς νεοφερμένους, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρξει ειδική προσαρμογή. Παρ’ όλα αυτά ο Νίκο Κόβατς εξακολουθεί να συνεργάζεται με την ομάδα, ο οποίος δεν τα καταφέρνει και πολύ να επιστρέψει το μεγαλείο του συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση τώρα οι παίκτες του Μονάχου παίζουν καλά, αν και κατάφεραν να χάσουν από την Άρσεναλ (1:2) και να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης (3:1).

Η ομάδα μόλις ξεκίνησε την προετοιμασία

Την ίδια στιγμή η Μίλαν εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να αποκαταστήσει τη ιδιότητα του μεγιστάνα, αλλά μέχρι στιγμής ο σύλλογος δεν έχει καμία τύχη. Ο Marco Giampaolo θα ηγηθεί της ομάδας στη νέα σεζόν, αλλά είναι όντως τόσο καλός; Επιπλέον, ο νέος προπονητής απαιτεί να απαλλαγούν από την αφθονία των παικτών, και ζητά σε αντάλλαγμα άλλους. Και τελικά, προσθέτουμε ότι οι «ροσονέρι» έχουν μόλις αρχίσει να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και δεν είχαν χρόνο να παίζουν φιλικούς…

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ούτως ή άλλως πιο ισχυρή από τη Μίλαν, και η ιταλική ομάδα δεν έχει αισθανθεί ακόμα τη γεύση του παιχνιδιού στη νέα σεζόν. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι πιο προετοιμασμένοι παίκτες της  Μπάγερν Μονάχου θα ηγηθούν σ’ αυτή τη συνάντηση. Και γενικώς, οι ονομαστικοί γηπεδούχοι έχουν πιο ισχυρή και καλοστημένη σύνθεση, οπότε είναι λογικότερο να ποντάρετε σ’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *