The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-ManchesterCity-29.07 (1)

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Hard Rock Stadium, Miami Gardens

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018, 2:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Κυριακής θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παντογνώστης των εταιρειών στοιχημάτων θεωρούν ότι η γερμανική ομάδα έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει από τους «πολίτες», και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο σε δυνατότητες συνθέσεων των αντιπάλων, εάν η Μπάγερν στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει επαρκή αριθμό παικτών που μπορούν να ονομαστούν κύριοι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει φέρει στο Νέο Κόσμο την πειραματική εκδοχή της σύνθεσης.

Τρίτη συνάντηση

Για τη Μπάγερν Μονάχου η επικείμενη συνάντηση θα είναι η τρίτη στο τουρνουά. Η ομάδα του Κόβατς ξεκίνησε τον διαγωνισμό με μια σίγουρη νίκη επί της ΠΣΖ 3:1, αλλά οι Παριζιάνοι είχαν όχι καν δεύτερη, αλλά νεανική εκδοχή της σύνθεσης. Μετά από αυτό οι “κόκκινες” πάλεψαν με τη Γιουβέντους, από την οποία έχασαν 0:2.

Δύο ήττες

Η  Μάντσεστερ Σίτι με τον αγώνα εναντίον Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνει την παρουσία της στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών και αρχίζει την προετοιμασία άμεσα για τον αγώνα του Σούπερ Καπ Αγγλίας (Cherity Shield) εναντίον της Τσέλσι, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου. Προς το παρόν η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο ήττες σε δύο παιχνίδια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Στη σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σχεδόν μέχρι την τελευταία μέρα έπαιζαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην Μπάγερν Μονάχου 4-5 παίκτες της βάσης τακτικά βγαίνουν στην αρχή του ΔΚΠ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει τέτοια άνεση. Στις 21 Ιουλίου “οι πολίτες” έχασαν 0:1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ,  στις 26 Ιουλίου ήταν ασθενέστεροι από τη Λίβερπουλ 1:2, αν και πρώτοι άνοιξαν το σκορ σ’ εκείνο το παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα από τη Γιουβέντους θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη διάθεσή της με τη νίκη πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Γκουαρδιόλα δεν βάζει στόχο στην ενδεκάδα του να κερδίσουν με πάση θυσία στις ΗΠΑ. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί μοιάζει με ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *