The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Майнц-03.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Στον δέκατο τέταρτο γύρο της Μπουντεσλίγκα η πρωταθλήτρια και ο ηγέτης του διαγωνισμού, η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενεί την αουτσάιντερ Μάιντς.

Μπάγερν Μονάχου

Πριν από μια μικρή παύση η Μπάγερν σημείωσε νίκες 3:1 επί της Στουτγκάρδης, 2:1 επί της Βόλφσμπουργκ και 2:1 επί της Λεβερκούζεν, καθώς έπαιξε ισοπαλίες 3:3 με την ΡΜ Λειψίας και 1:1 με την Ούνιον Βερολίνου. Παρά την ελαφρά πτώση, η ομάδα του Μονάχου εξακολουθεί να ηγείται της κατάταξης με 30 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 39:19.

Μάιντς

Οι δείκτες της Μάιντς είναι πολύ πιο μετριοπαθείς – δέκατη έβδομη θέση, έξι πόντοι και διαφορά τερμάτων 12:26. Επιπλέον, στους προηγούμενους πέντε αγώνες, οι «Karnevalsverein» δεν γνώριζαν τη γεύση των νικών. Τότε έπαιξαν ισοπαλίες 1:1 με την Χόφενχαϊμ και 0:0 με την Γέρτα Βερολίνου, χάνοντας 1:2 από την Αρμίνια, 0:1 από την Κολωνία και 0:1 από την Βέρντερ Βρέμης.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μπάγερν Μονάχου θα αποδείξει την ταξική της υπεροχή έναντι ενός από τους κύριους υποψηφίους για υποβιβασμό χωρίς προβλήματα. Και η επιτυχία των γηπεδούχων θα είναι τουλάχιστον τρία γκολ μπροστά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,825.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *