The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μάιντς: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-Майнц-11.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Αυτό το Σάββατο στο Μόναχο θα φιλοξενηθεί ο αγώνας της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Bundesliga, στον οποίο η Μπάγερν Μονάχου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Μάιντς.

Μπάγερν Μονάχου

Την παραμονή η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με σκορ 3:2 την Ντόρτμπουντ, τον πιο κοντινό της αντίπαλο, χάρη σ’ αυτό εδραίωσε την ηγεσία της στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Νάγκελσμαν σημείωσαν 36 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 45:15. Προηγουμένως, συνέτριψαν με σκορ 1:0 την Αρμίνια, 2:1 την Φράιμπουργκ και 5:2 την Ούνιον Βερολίνου, και επίσης έχασαν απροσδόκητα 1:2 από την Άουγκσμπουργκ.

Μάιντς

Η Μάιντς μένει σταθερά και σίγουρα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων στο 20:14. Αν και το τελευταίο τμήμα της σεζόν η ομάδα ήταν πολύ ασταθής. Επικράτησαν της Αρμίνια (2:1) και της Βόλφσμπουργκ (3:0), αλλά ταυτόχρονα σκόνταψαν με την Γλάντμπαχ (1:1), Κολωνία (1:1) και Στουτγάρδη (1:2).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μπάγερν ακόμα και σε όχι καλύτερη της κατάσταση είναι πολύ πιο δυνατή από τη Μάιντς, που δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή εκτός έδρας. Ο ίδιος ο αγώνας, παραδοσιακά για την ομάδα του Μονάχου, θα αποδειχθεί θεαματικός και πλούσιος σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *