The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Байер-30.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συλλόγων θα ξαναρχίσει επιτέλους την Παρασκευή. Και στη Γερμανία, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενήσει τη Λεβερκούζεν. Θα μπορέσει να κερδίσει τους φιλοξενούμενους από τη Λεβερκούζεν στο Μόναχο; Οι αναλυτές του ιστότοπου δημοσίευσαν μια αποκλειστική έκδοση της πρόβλεψης για έναν σημαντικό αγώνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη καταφέρει να απογοητεύσει σοβαρά

Το «Star of the South» περνά τη 2η σεζόν του υπό τον Julian Nagelsmann. Η χρονιά του ντεμπούτου του νεαρού ταλέντου του γερμανικού ποδοσφαίρου ήταν ασαφής στο Μόναχο. Και, φυσικά, ο τεχνικός πρέπει να γνωρίζει καλά ότι οι αποτυχίες δεν θα γίνουν ανεκτές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως, μετά από ένα υπέροχο ξεκίνημα, όταν το γκραν έμοιαζε με ένα διαβόητο σπορ αυτοκίνητο, και παρά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο Champions League (νίκησε σταθερά την Ίντερ και την Μπαρτσελόνα), το φαβορί άρχισε να γλιστράει στην εγχώρια αρένα. Η ειρωνεία είναι ότι η πρώτη ήττα ήταν με την Γλάντμπαχ, με την οποία δυσκολεύτηκαν και την περασμένη σεζόν. Μετά υπήρξαν ισοπαλίες με Ουνιόν Βερολίνου και Στουττάρτ, καθώς ήττα από την Άουγκσμπουργκ!

Η Λεβερκούζεν έγινε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση των πρώτων μηνών της νέας σεζόν

Οι «ασπιρίνες» στοιχημάτισαν πολύ επιτυχημένα στον Gheorardo Seoane. Ένας σχετικά νέος και όχι ιδιαίτερα έμπειρος τεχνικός από την Ελβετία στην πρώτη χρονιά της δουλειάς του στη Γερμανία κατάφερε να επιστρέψει επιτέλους την φιλόδοξη ομάδα στην ομάδα των ηγετών – αμέσως στην 3η θέση. Τώρα όμως όλα πήγαν στραβά από την αρχή, από το χαμένο 3-4 ματς του κυπέλλου μέχρι τον ελάχιστα γνωστό Έλφερσμπεργκ. Στην Bundesliga κατάφεραν να κερδίσουν μόνο στην 4η προσπάθεια, και πριν από αυτήν, όλες οι συναντήσεις χάθηκαν. Αν και στη συνέχεια άρχισαν να κερδίζουν βαθμούς κουτσά-στραβά, αλλά δεν υπήρχαν άλλες νίκες. Η επιστροφή στο Champions League αποδείχθηκε ήττα για τους Γερμανούς στη Μπριζ από την ομώνυμη ομάδα. Ωστόσο, διορθώθηκαν εκεί: εντός έδρας η Λεβερκούζεν κέρδισε στο τέλος την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά, φυσικά, όλοι περιμένουν νέες επιτυχίες από αυτόν τον φιλόδοξο σύλλογο που κρέμεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Bundesliga.

Προηγούμενοι αγώνες

Την προηγούμενη σεζόν, ήδη υπό τους σημερινούς τεχνικούς, η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας νίκησε συντριπτικά τη Λεβερκούζεν. Όμως την ίδια στιγμή τον Μάρτιο στο Λεβερκούζεν σημειώθηκε ισοπαλία μεταξύ των συλλόγων.

Πρόβλεψη

Φυσικά, περιμένουν μόνο νίκη από τη Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα πολύ σίγουρη. Μην ξεχνάτε όμως ότι η ομάδα έπαιζε μέχρι Δευτέρα-Τρίτη. Ας σταματήσουμε στην επιλογή «under 4,0» με απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *